• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

OlaszországFirenze és ToscanaGyártó/termelő
  1. OROLOGI CALAMAI DI CALAMAI FRANCESCO

    Olaszország

    A OROLOGI CALAMAI DI CALAMAI FRANCESCO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Fiesole, Olaszország.

  2. NEW TECH S.N.C. DI GOTTI SANDRO & C.

    Olaszország

    A NEW TECH S.N.C. DI GOTTI SANDRO & C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Javítószerszámok, órajavító -, Gépek és eszközök ékszerkészítéshez, Javítószerszámok, órajavító -, és Gépek és eszközök ékszerkészítéshez. Székhelye Arezzo, Olaszország.

  3. B.T.T.

    Olaszország

    A B.T.T., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Javítószerszámok, órajavító -, Gépek és eszközök ékszerkészítéshez, Javítószerszámok, órajavító -, és Gépek és eszközök ékszerkészítéshez. Székhelye Arezzo, Olaszország.

  4. TVN TECH S.R.L.

    Olaszország

    A TVN TECH S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Javítószerszámok, órajavító -, Gépek és eszközök ékszerkészítéshez, Javítószerszámok, órajavító -, és Gépek és eszközök ékszerkészítéshez. Székhelye Monte San Savino, Olaszország.

  5. FAMOR S.R.L.

    Olaszország

    A FAMOR S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Javítószerszámok, órajavító -, Gépek és eszközök ékszerkészítéshez, Javítószerszámok, órajavító -, és Gépek és eszközök ékszerkészítéshez. Székhelye Civitella In Val Di Chiana, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. C.I.O.

    Olaszország

    A C.I.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szűrés - berendezések és tartozékok, Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések, Szűrés - berendezések és tartozékok, és Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések. Székhelye Arezzo, Olaszország.

  2. TOPCAST S.R.L.

    Olaszország

    A TOPCAST S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek feldolgozása, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Acélok és fémek feldolgozása, és Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Székhelye Arezzo, Olaszország.

  3. G.M. CATENE S.P.A.

    Olaszország

  4. ITALIMPIANTI ORAFI S.P.A.

    Olaszország

  5. C.M.C.DI CARTESI FABIO & C. S.A.S.

    Olaszország

  1. ZONE CREATIVE S.R.L.

    Olaszország

  2. MASTERIX S.R.L.

    Olaszország

  1. AR.MECC.

    Olaszország