• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

OlaszországFirenze és Toscana
  1. OROLOGI CALAMAI DI CALAMAI FRANCESCO

    Olaszország

    A OROLOGI CALAMAI DI CALAMAI FRANCESCO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Fiesole, Olaszország.

  2. M.B. CHIMICA S.N.C. DI CAPPELLETTI MARCELLO & C.

    Olaszország

    A M.B. CHIMICA S.N.C. DI CAPPELLETTI MARCELLO & C., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kályhák és kémények, ipari, Ipari kemencék, Kályhák és kémények, ipari, és Ipari kemencék. Székhelye Arezzo, Olaszország.

  3. TVN TECH S.R.L.

    Olaszország

    A TVN TECH S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Javítószerszámok, órajavító -, Gépek és eszközök ékszerkészítéshez, Javítószerszámok, órajavító -, és Gépek és eszközök ékszerkészítéshez. Székhelye Monte San Savino, Olaszország.

  4. NEW TECH S.N.C. DI GOTTI SANDRO & C.

    Olaszország

    A NEW TECH S.N.C. DI GOTTI SANDRO & C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Javítószerszámok, órajavító -, Gépek és eszközök ékszerkészítéshez, Javítószerszámok, órajavító -, és Gépek és eszközök ékszerkészítéshez. Székhelye Arezzo, Olaszország.

  5. C.I.M.A DI MAGI L. S.R.L.

    Olaszország

    A C.I.M.A DI MAGI L. S.R.L., tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Polimerek, Gumi és műanyag - feldolgozás, Polimerek, és Gumi és műanyag - feldolgozás. Székhelye Castiglion Fiorentino, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. B.T.T.

    Olaszország

    A B.T.T., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Javítószerszámok, órajavító -, Gépek és eszközök ékszerkészítéshez, Javítószerszámok, órajavító -, és Gépek és eszközök ékszerkészítéshez. Székhelye Arezzo, Olaszország.

  2. SELF FIOA S.R.L.

    Olaszország

    A SELF FIOA S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Javítószerszámok, órajavító -, Gépek és eszközök ékszerkészítéshez, Javítószerszámok, órajavító -, és Gépek és eszközök ékszerkészítéshez. Székhelye Arezzo, Olaszország.

  3. GOLD FASHION DI ROSSI ALESSANDRO

    Olaszország

    A GOLD FASHION DI ROSSI ALESSANDRO, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is jewellery, és watchmaking. Székhelye Arezzo, Olaszország.

  4. CELLERINI S.R.L.

    Olaszország

    A CELLERINI S.R.L., tevékenységi ágazata Arany- és ezüstműves munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gemma és ásványi kövek, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Gemma és ásványi kövek, és Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Firenze, Olaszország.

  5. TOPCAST S.R.L.

    Olaszország

    A TOPCAST S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek feldolgozása, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Acélok és fémek feldolgozása, és Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Székhelye Arezzo, Olaszország.

  1. FORTE ELENA

    Olaszország

    A FORTE ELENA, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Javítószerszámok, órajavító -, Gépek és eszközök ékszerkészítéshez, Javítószerszámok, órajavító -, és Gépek és eszközök ékszerkészítéshez. Székhelye Arezzo, Olaszország.

  2. C.I.O.

    Olaszország

    A C.I.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szűrés - berendezések és tartozékok, Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések, Szűrés - berendezések és tartozékok, és Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések. Székhelye Arezzo, Olaszország.

  1. FAMOR S.R.L.

    Olaszország

    A FAMOR S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Javítószerszámok, órajavító -, Gépek és eszközök ékszerkészítéshez, Javítószerszámok, órajavító -, és Gépek és eszközök ékszerkészítéshez. Székhelye Civitella In Val Di Chiana, Olaszország.

  2. ESSEZETA S.R.L.

    Olaszország

  3. ITALIMPIANTI ORAFI S.P.A.

    Olaszország

  4. C.M.C.DI CARTESI FABIO & C. S.A.S.

    Olaszország

  5. G.M.M. DI GIOMI MAURIZIO

    Olaszország

  6. AR.MECC.

    Olaszország

  7. G.E.M.A.C. S.R.L.

    Olaszország

  8. G.M. CATENE S.P.A.

    Olaszország

  1. ISOTECH S.R.L. SOCIO UNICO

    Olaszország

  2. MGS S.N.C.

    Olaszország

  3. LEGOR GROUP S.P.A.

    Olaszország

  4. ZONE CREATIVE S.R.L.

    Olaszország

  5. MASTERIX S.R.L.

    Olaszország

  6. FIOA INTERNATIONAL S.R.L.

    Olaszország