• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök - Gyártó Termelő - Olaszország

OlaszországGyártó/termelő
  1. NOVAGUM SRL

    Olaszország

    A NOVAGUM SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is silicone rubber. Székhelye Schio, Olaszország.

  2. OROLOGI CALAMAI DI CALAMAI FRANCESCO

    Olaszország

    A OROLOGI CALAMAI DI CALAMAI FRANCESCO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Fiesole, Olaszország.

  3. SISMA S.P.A.

    Olaszország

    A SISMA S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Javítószerszámok, órajavító -, Gépek és eszközök ékszerkészítéshez, Javítószerszámok, órajavító -, és Gépek és eszközök ékszerkészítéshez. Székhelye Piovene Rocchette, Olaszország.

  4. CIEMMEO S.R.L.

    Olaszország

    A CIEMMEO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Javítószerszámok, órajavító -, Gépek és eszközök ékszerkészítéshez, Javítószerszámok, órajavító -, és Gépek és eszközök ékszerkészítéshez. Székhelye Mussolente, Olaszország.

  5. FASTI INDUSTRIALE S.P.A.

    Olaszország

    A FASTI INDUSTRIALE S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Javítószerszámok, órajavító -, Gépek és eszközök ékszerkészítéshez, Javítószerszámok, órajavító -, és Gépek és eszközök ékszerkészítéshez. Székhelye Montalto Dora, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. TVN TECH S.R.L.

    Olaszország

    A TVN TECH S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Javítószerszámok, órajavító -, Gépek és eszközök ékszerkészítéshez, Javítószerszámok, órajavító -, és Gépek és eszközök ékszerkészítéshez. Székhelye Monte San Savino, Olaszország.

  2. F.LLI DALLA VIA S.R.L.

    Olaszország

    A F.LLI DALLA VIA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök ipari célokra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Öntőformák, precíziós, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, és Öntőformák, precíziós. Székhelye Vicenza, Olaszország.

  3. NEW TECH S.N.C. DI GOTTI SANDRO & C.

    Olaszország

    A NEW TECH S.N.C. DI GOTTI SANDRO & C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Javítószerszámok, órajavító -, Gépek és eszközök ékszerkészítéshez, Javítószerszámok, órajavító -, és Gépek és eszközök ékszerkészítéshez. Székhelye Arezzo, Olaszország.

  4. ZORZO TECNOLOGIE S.R.L.

    Olaszország

    A ZORZO TECNOLOGIE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Javítószerszámok, órajavító -, Gépek és eszközök ékszerkészítéshez, Javítószerszámok, órajavító -, és Gépek és eszközök ékszerkészítéshez. Székhelye Dueville, Olaszország.

  5. SCAME FORNI INDUSTRIALI S.P.A.

    Olaszország

    A SCAME FORNI INDUSTRIALI S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kályhák és kémények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari kemencék, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Ipari kemencék, és Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Mareno Di Piave, Olaszország.

  1. LOGIMEC S.R.L.

    Olaszország

    A LOGIMEC S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Automatizálás - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, villamos és elektronikai, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, és Járműalkatrészek és pótalkatrészek, villamos és elektronikai. Székhelye Valenza, Olaszország.

  2. B.T.T.

    Olaszország

    A B.T.T., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Javítószerszámok, órajavító -, Gépek és eszközök ékszerkészítéshez, Javítószerszámok, órajavító -, és Gépek és eszközök ékszerkészítéshez. Székhelye Arezzo, Olaszország.

  1. O.M.O. S.R.L.

    Olaszország

    A O.M.O. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémek - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Kéziszerszámok, fémmegmunkáláshoz, nem motoros, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, és Kéziszerszámok, fémmegmunkáláshoz, nem motoros. Székhelye Besnate, Olaszország.

  2. GARBARINO & TITONEL S.R.L.

    Olaszország

    A GARBARINO & TITONEL S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Javítószerszámok, órajavító -, Gépek és eszközök ékszerkészítéshez, Javítószerszámok, órajavító -, és Gépek és eszközök ékszerkészítéshez. Székhelye Valenza, Olaszország.

  3. FUTURA S.R.L.

    Olaszország

    A FUTURA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mérő- és adagolóberendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Szakmai bútor, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, és Szakmai bútor. Székhelye Jerago Con Orago, Olaszország.

  4. TOPCAST S.R.L.

    Olaszország

    A TOPCAST S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek feldolgozása, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Acélok és fémek feldolgozása, és Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Székhelye Arezzo, Olaszország.

  5. C.I.O.

    Olaszország

    A C.I.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szűrés - berendezések és tartozékok, Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések, Szűrés - berendezések és tartozékok, és Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések. Székhelye Arezzo, Olaszország.

  6. BAILO ALDO & FIGLIO S.R.L.

    Olaszország

    A BAILO ALDO & FIGLIO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Javítószerszámok, órajavító -, Gépek és eszközök ékszerkészítéshez, Javítószerszámok, órajavító -, és Gépek és eszközök ékszerkészítéshez. Székhelye Basaluzzo, Olaszország.

  7. L.E.M.O.

    Olaszország

    A L.E.M.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Javítószerszámok, órajavító -, Gépek és eszközök ékszerkészítéshez, Javítószerszámok, órajavító -, és Gépek és eszközök ékszerkészítéshez. Székhelye Cassola, Olaszország.

  8. TRE PI SRL

    Olaszország

    A TRE PI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is jewellery. Székhelye Roma, Olaszország.

  1. FAMOR S.R.L.

    Olaszország

    A FAMOR S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Javítószerszámok, órajavító -, Gépek és eszközök ékszerkészítéshez, Javítószerszámok, órajavító -, és Gépek és eszközök ékszerkészítéshez. Székhelye Civitella In Val Di Chiana, Olaszország.

  2. MICROTRANSFER S.R.L.

    Olaszország

  3. MAGIMEX ITALIA

    Olaszország

  4. ITALIMPIANTI ORAFI S.P.A.

    Olaszország

  5. C.M.C.DI CARTESI FABIO & C. S.A.S.

    Olaszország

  6. AR.MECC.

    Olaszország

  7. G.M. CATENE S.P.A.

    Olaszország

  8. KRISS S.R.L.

    Olaszország

  9. G.B. F.LLI BERTONCELLO S.R.L.

    Olaszország

  10. LORENZATO S.R.L.

    Olaszország

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

  • Csak kapcsolódó beszállítók
  • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
  • 100% ingyenes