• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Gyártó Termelő - Ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

Gyártó/termelő
  1. DRECHSLEREI GARTNER GMBH

    Németország

    Verified by europages badge

    A DRECHSLEREI GARTNER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Sinzheim, Németország.

  2. PRINT 3D CAST

    Belgium

    Verified by europages badge

    A PRINT 3D CAST, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drágakő és ékszerek, Ékszerészet, Prototípusok, ipar számára, costume jewellery - production, jewellery design, 3d design, manufacture of jewellery, jewellers design, és smelting using the lost-wax process. Székhelye Uccle, Belgium.

  3. MA FABRIQUE DE BIJOUX

    Franciaország

    Verified by europages badge

    A MA FABRIQUE DE BIJOUX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Divatékszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, és Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Saint-Just-D'ardeche, Franciaország.

  4. EMSFINISHING KUYUMCU MAKINA IMALAT VE SATIŞI

    Törökország

    A EMSFINISHING KUYUMCU MAKINA IMALAT VE SATIŞI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás, drawing and stringing machines for jewellers and silversmiths, systems and machinery for polishing metals, Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás, és supplies for systems and equipment for foundries. Székhelye Bahçelievler / Istanbul, Törökország.

  5. EFCO CREATIVE GMBH

    Németország

    A EFCO CREATIVE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Rohrbach, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. SAS GRANDIDIER

    Franciaország

    A SAS GRANDIDIER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Javítószerszámok, órajavító -, Gépek és eszközök óragyártáshoz, Óratartozékok, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Javítószerszámok, órajavító -, Gépek és eszközök óragyártáshoz, és Óratartozékok. Székhelye Grand'combe-Châteleu, Franciaország.

  2. LERRAC OUTILLAGE

    Franciaország

    A LERRAC OUTILLAGE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Javítószerszámok, órajavító -, Gépek és eszközök óragyártáshoz, Optikai műszerek, látszerészi felszerelések és tartozékok, Óratartozékok, Javítószerszámok, órajavító -, Gépek és eszközök óragyártáshoz, Optikai műszerek, látszerészi felszerelések és tartozékok, és Óratartozékok. Székhelye Les Fins, Franciaország.

  3. UNITECH MAKINA LTD.

    Törökország

    A UNITECH MAKINA LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Bahcelievler, Istanbul, Törökország.

  4. IPB - INTERNATIONAL PRODUCTS GMBH

    Németország

    A IPB - INTERNATIONAL PRODUCTS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Top of the range jewellery. Székhelye Mönchengladbach, Németország.

  5. ANADA SILBERSCHMUCK INH. ANNA PILCH

    Németország

    A ANADA SILBERSCHMUCK INH. ANNA PILCH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is silver jewellery. Székhelye Velden, Németország.

  1. HELIOS JEWELRIES

    Törökország

    A HELIOS JEWELRIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is gold chains, és jewellery. Székhelye Istanbul, Törökország.

  2. FRANZ J. KARNER GMBH

    Ausztria

    A FRANZ J. KARNER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Kiegészítők, ruházathoz. Székhelye Faistenau, Ausztria.

  1. SEPP HAWELKA

    Ausztria

    A SEPP HAWELKA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Nyomdaipar, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Nyomdaipar. Székhelye Judenburg, Ausztria.

  2. DIE SCHATZTRUHE - INTERMIN GMBH

    Németország

    A DIE SCHATZTRUHE - INTERMIN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye München, Németország.

  3. MOSER + PFEIL GMBH + CO KG

    Németország

    A MOSER + PFEIL GMBH + CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Eisingen, Németország.

  4. JUWELIER MARTINA LIESER

    Németország

    A JUWELIER MARTINA LIESER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Ebernhahn, Németország.

  5. EHRSAM GROSSHANDEL AG

    Svájc

    A EHRSAM GROSSHANDEL AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, és Női felsőruházat. Székhelye Reinach, Svájc.

  6. ALYANS BAYRAK

    Németország

    A ALYANS BAYRAK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Bochum, Németország.

  7. MAIER UND BECK DESIGNWERKE GBR

    Németország

    A MAIER UND BECK DESIGNWERKE GBR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Neulingen, Németország.

  8. ERHARD SEIBOTH GMBH

    Németország

    A ERHARD SEIBOTH GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, és Női felsőruházat. Székhelye Kaufbeuren, Németország.

  1. GÜNTHER THOMAS WRIESSNIG

    Ausztria

    A GÜNTHER THOMAS WRIESSNIG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Táblák, jelzőtáblák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási cikkek, acélból és fémből, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Háztartási cikkek, acélból és fémből, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Graz, Ausztria.

  2. MILLERET SA

    Svájc

    A MILLERET SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Biel/bienne, Svájc.

  3. DESARTECH SA

    Svájc

    A DESARTECH SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Geneve, Svájc.

  4. PETER KRINZINGER

    Ausztria

    A PETER KRINZINGER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Arany. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Buchkirchen, Ausztria.

  5. COEUR DE LION SCHMUCKDESIGN GMBH

    Németország

    A COEUR DE LION SCHMUCKDESIGN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, és Női felsőruházat. Székhelye Stuttgart, Németország.

  6. STÖCKHEIM MANUFAKTUR SCHNALKE UND WEISS

    Németország

    A STÖCKHEIM MANUFAKTUR SCHNALKE UND WEISS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Braunschweig, Németország.

  7. WEBER & TRAPEL OG OFFICE SOLUTIONS

    Ausztria

    A WEBER & TRAPEL OG OFFICE SOLUTIONS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Fels Am Wagram, Ausztria.

  8. HELGA RITSCHER & ALEXANDER SANDMEIER OHG

    Németország

    A HELGA RITSCHER & ALEXANDER SANDMEIER OHG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Berlin, Németország.

  9. SLINGKING NICKY SEBESTYEN

    Németország

    A SLINGKING NICKY SEBESTYEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Bőrdíszműáruk, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Bőrdíszműáruk. Székhelye Berlin, Németország.

  10. SCHUMANN DESIGN

    Németország

    A SCHUMANN DESIGN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Delmenhorst, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

  • Csak kapcsolódó beszállítók
  • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
  • 100% ingyenes