• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Szolgáltató - Ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

Szolgáltató
  1. PRINT 3D CAST

    Belgium

    Verified by europages badge

    A PRINT 3D CAST, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drágakő és ékszerek, Ékszerészet, Prototípusok, ipar számára, costume jewellery - production, jewellery design, 3d design, manufacture of jewellery, jewellers design, és smelting using the lost-wax process. Székhelye Uccle, Belgium.

  2. SURFACES SYNERGIE GROUPE

    Franciaország

    A SURFACES SYNERGIE GROUPE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is precious metal alloys for fine and costume jewellery. Székhelye Maiche, Franciaország.

  3. ARTEOR SA

    Svájc

    A ARTEOR SA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Bellinzona, Svájc.

  4. SEPP HAWELKA

    Ausztria

    A SEPP HAWELKA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Nyomdaipar, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Nyomdaipar. Székhelye Judenburg, Ausztria.

  5. JUWELIER MARTINA LIESER

    Németország

    A JUWELIER MARTINA LIESER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Ebernhahn, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. GEMLINE B. WÜEST

    Svájc

    A GEMLINE B. WÜEST, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Arany. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Schenkon, Svájc.

  2. HERTA WAIDBACHER - UHREN, SCHMUCK & HEILSTEINE

    Ausztria

    A HERTA WAIDBACHER - UHREN, SCHMUCK & HEILSTEINE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Gmünd, Ausztria.

  3. KARL HEINZ JÖRG

    Ausztria

    A KARL HEINZ JÖRG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Krieglach, Ausztria.

  4. MAIER UND BECK DESIGNWERKE GBR

    Németország

    A MAIER UND BECK DESIGNWERKE GBR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Neulingen, Németország.

  5. EDELMETALLKONTOR WEBER

    Németország

    A EDELMETALLKONTOR WEBER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök, Gyógyszeripari készítmények, Gyógyászat és sebészet - eszközök és felszerelések, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök, Gyógyszeripari készítmények, és Gyógyászat és sebészet - eszközök és felszerelések. Székhelye Göttingen, Németország.

  1. GÜNTHER THOMAS WRIESSNIG

    Ausztria

    A GÜNTHER THOMAS WRIESSNIG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Táblák, jelzőtáblák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási cikkek, acélból és fémből, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Háztartási cikkek, acélból és fémből, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Graz, Ausztria.

  2. EDELSTEINGROSSHANDEL FRIEDMANN

    Ausztria

    A EDELSTEINGROSSHANDEL FRIEDMANN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Wien, Ausztria.

  1. DESARTECH SA

    Svájc

    A DESARTECH SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Geneve, Svájc.

  2. FRANZ BRENK GMBH & CO. KG

    Németország

    A FRANZ BRENK GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Ipari épületépítés, Acélkönnyűszerkezetek építése, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Ipari épületépítés, Acélkönnyűszerkezetek építése, és Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Kämpfelbach, Németország.

  3. PETER KRINZINGER

    Ausztria

    A PETER KRINZINGER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Arany. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Buchkirchen, Ausztria.

  4. MADAME BUTTERFLY GMBH

    Németország

    A MADAME BUTTERFLY GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Kiegészítők, ruházathoz. Székhelye München, Németország.

  5. LEIHHAUS NÜRNBERG GMBH

    Németország

    A LEIHHAUS NÜRNBERG GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Nürnberg, Németország.

  6. JBH SA

    Svájc

    A JBH SA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Le Locle, Svájc.

  7. E. KUTTER GMBH & CO KG

    Németország

    A E. KUTTER GMBH & CO KG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Stuttgart, Németország.

  8. SCHUMANN DESIGN

    Németország

    A SCHUMANN DESIGN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Delmenhorst, Németország.

  1. KATHRIN SÄTTELE

    Németország

    A KATHRIN SÄTTELE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Hildesheim, Németország.

  2. FREISFELD GMBH & CO. KG

    Németország

    A FREISFELD GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Münster, Németország.

  3. GEORG SCHWEHR

    Németország

    A GEORG SCHWEHR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Arany. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Írószerek és papíráruk, Ruhaipar - beszállított cikkek, Irodai szükségletek, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Írószerek és papíráruk, Ruhaipar - beszállított cikkek, és Irodai szükségletek. Székhelye Pforzheim, Németország.

  4. WALTER BOHRER OHG

    Németország

    A WALTER BOHRER OHG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek. Székhelye Idar-Oberstein, Németország.

  5. BERNSTEINHÜTTE BÄRBEL KRAMKOWSKI

    Németország

    A BERNSTEINHÜTTE BÄRBEL KRAMKOWSKI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Arany. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Fehmarn, Németország.

  6. LAURIN`S GARTEN

    Németország

    A LAURIN`S GARTEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Balingen, Németország.

  7. TUCEK OG

    Ausztria

    A TUCEK OG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Arany. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Wien, Ausztria.

  8. EVERGLAZE HANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Németország

    A EVERGLAZE HANDELSGESELLSCHAFT MBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Arany. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Írószerek és papíráruk, Női felsőruházat, Kiegészítők, ruházathoz, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Írószerek és papíráruk, Női felsőruházat, és Kiegészítők, ruházathoz. Székhelye Hamburg, Németország.

  9. GOLDSCHMIEDEHAUS BEATRIX REMBOLD

    Németország

    A GOLDSCHMIEDEHAUS BEATRIX REMBOLD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Arany. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Edenkoben, Németország.

  10. SUSANNE BÜSING

    Ausztria

    A SUSANNE BÜSING, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Wien, Ausztria.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

  • Csak kapcsolódó beszállítók
  • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
  • 100% ingyenes

Találjon ajánlatokat: