• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

OlaszországVelence és Veneto
  1. NOVAGUM SRL

    Olaszország

    A NOVAGUM SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is silicone rubber. Székhelye Schio, Olaszország.

  2. SISMA S.P.A.

    Olaszország

    A SISMA S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Javítószerszámok, órajavító -, Gépek és eszközök ékszerkészítéshez, Javítószerszámok, órajavító -, és Gépek és eszközök ékszerkészítéshez. Székhelye Piovene Rocchette, Olaszország.

  3. CIEMMEO S.R.L.

    Olaszország

    A CIEMMEO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Javítószerszámok, órajavító -, Gépek és eszközök ékszerkészítéshez, Javítószerszámok, órajavító -, és Gépek és eszközök ékszerkészítéshez. Székhelye Mussolente, Olaszország.

  4. F.LLI DALLA VIA S.R.L.

    Olaszország

    A F.LLI DALLA VIA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök ipari célokra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Öntőformák, precíziós, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, és Öntőformák, precíziós. Székhelye Vicenza, Olaszország.

  5. ZORZO TECNOLOGIE S.R.L.

    Olaszország

    A ZORZO TECNOLOGIE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Javítószerszámok, órajavító -, Gépek és eszközök ékszerkészítéshez, Javítószerszámok, órajavító -, és Gépek és eszközök ékszerkészítéshez. Székhelye Dueville, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. SCAME FORNI INDUSTRIALI S.P.A.

    Olaszország

    A SCAME FORNI INDUSTRIALI S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kályhák és kémények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari kemencék, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Ipari kemencék, és Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Mareno Di Piave, Olaszország.

  2. RAGAZZO FRANCESCO S.R.L.

    Olaszország

    A RAGAZZO FRANCESCO S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Órák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, ipar számára és időméréshez, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, és Órák, ipar számára és időméréshez. Székhelye Treviso, Olaszország.

  3. LACEA S.N.C. DI BOSCARIOLO DANIELA & FRANCESCA

    Olaszország

    A LACEA S.N.C. DI BOSCARIOLO DANIELA & FRANCESCA, tevékenységi ágazata Különleges csomagolások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Polimerek, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, és Polimerek. Székhelye Vicenza, Olaszország.

  4. L.E.M.O.

    Olaszország

    A L.E.M.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Javítószerszámok, órajavító -, Gépek és eszközök ékszerkészítéshez, Javítószerszámok, órajavító -, és Gépek és eszközök ékszerkészítéshez. Székhelye Cassola, Olaszország.

  5. ERREA SISTEMI S.N.C. DI BEDIN ROBERTO E CISCATO ANDRA

    Olaszország

    A ERREA SISTEMI S.N.C. DI BEDIN ROBERTO E CISCATO ANDRA, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Javítószerszámok, órajavító -, Gépek és eszközök ékszerkészítéshez, Javítószerszámok, órajavító -, és Gépek és eszközök ékszerkészítéshez. Székhelye Vicenza, Olaszország.

  1. BOTTAZZI TECH S.R.L.

    Olaszország

    A BOTTAZZI TECH S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Mérő- és adagolóberendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mágneses felszerelések, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Mágneses felszerelések, és Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Vicenza, Olaszország.

  2. GHI.MA.

    Olaszország

    A GHI.MA., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Javítószerszámok, órajavító -, Gépek és eszközök ékszerkészítéshez, Javítószerszámok, órajavító -, és Gépek és eszközök ékszerkészítéshez. Székhelye Costabissara, Olaszország.

  1. MICROTRANSFER S.R.L.

    Olaszország

  2. MAGIMEX ITALIA

    Olaszország

  3. KRISS S.R.L.

    Olaszország

  4. G.B. F.LLI BERTONCELLO S.R.L.

    Olaszország

  5. LORENZATO S.R.L.

    Olaszország

  6. DAISY S.R.L.

    Olaszország

  7. FAIMOND S.R.L.

    Olaszország