• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

OlaszországMilánó és Lombardia
  1. GIOIELLO SICURO

    Olaszország

    A GIOIELLO SICURO, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is jewellery with diamonds, yellow gold jewellery, jewellery purchased, és white gold jewellery. Székhelye Desio, Olaszország.

  2. O.M.O. S.R.L.

    Olaszország

    A O.M.O. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémek - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Kéziszerszámok, fémmegmunkáláshoz, nem motoros, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, és Kéziszerszámok, fémmegmunkáláshoz, nem motoros. Székhelye Besnate, Olaszország.

  3. FUTURA S.R.L.

    Olaszország

    A FUTURA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mérő- és adagolóberendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Szakmai bútor, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, és Szakmai bútor. Székhelye Jerago Con Orago, Olaszország.

  4. M.P.F. DI PIERFRANCA MOTTA

    Olaszország

    A M.P.F. DI PIERFRANCA MOTTA, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyár- és műhelybútorok, Távolság- és helyzetmérők, Gyár- és műhelybútorok, és Távolság- és helyzetmérők. Székhelye Lissone, Olaszország.

  5. COMPRO ORO DESIO GIOIELLO SICURO

    Olaszország

    A COMPRO ORO DESIO GIOIELLO SICURO, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Desio, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. ZEN - E S.R.L. NAIF CAFE

    Olaszország

  2. PANDORA S.R.L.

    Olaszország

  3. F.I.M.O. FORNI LONGHETTI S.R.L. UNIPERSONALE S.R.L.

    Olaszország

  4. STELLINA DI KHODJA YAMINA

    Olaszország