• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

NémetországMainz és Rheinland-Pfalz
  1. EFCO CREATIVE GMBH

    Németország

    A EFCO CREATIVE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Rohrbach, Németország.

  2. BRIGHT EDELSTEIN GEMS SHAH & CO

    Németország

    A BRIGHT EDELSTEIN GEMS SHAH & CO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Arany. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Idar-Oberstein, Németország.

  3. SCHMUCK UND MINERALIEN-HAUS OHG

    Németország

    A SCHMUCK UND MINERALIEN-HAUS OHG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Arany- és ezüstműves munkák, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Arany- és ezüstműves munkák. Székhelye Kirschweiler, Németország.

  4. WOLFGANG WILD

    Németország

    A WOLFGANG WILD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Idar-Oberstein, Németország.

  5. ZIMMERMANN BCS STONES GMBH

    Németország

    A ZIMMERMANN BCS STONES GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Harxheim, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. HERMANN PETRY

    Németország

    A HERMANN PETRY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Arany- és ezüstműves munkák, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Arany- és ezüstműves munkák. Székhelye Herborn, Németország.

  2. PREMIUM-KRISTALLL© THOMAS RIESER

    Németország

    A PREMIUM-KRISTALLL© THOMAS RIESER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öblös üveg, Üveg, ipari célokra, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, Öblös üveg, Üveg, ipari célokra, Írószerek és papíráruk, és Kiegészítők, ruházathoz. Székhelye Münstermaifeld, Németország.

  3. OPDIGO

    Németország

    A OPDIGO, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Idar-Oberstein, Németország.

  4. KÄMMERLING VIKTOR

    Németország

    A KÄMMERLING VIKTOR, tevékenységi ágazata Gemma és ásványi kövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gemma, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, diamonds cut, Gemma, jewellery with emeralds, és Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Idar-Oberstein, Németország.

  5. KONPLOTT MODE UND ACCESSOIRES GMBH

    Németország

    A KONPLOTT MODE UND ACCESSOIRES GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, Gyermek- és babaruházat, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, és Gyermek- és babaruházat. Székhelye Trier, Németország.

  1. HERBERT STEIN

    Németország

    A HERBERT STEIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Idar-Oberstein, Németország.

  2. J.A.N.S.O.N.S. IMPORT- EXPORT OHG

    Németország

    A J.A.N.S.O.N.S. IMPORT- EXPORT OHG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Idar-Oberstein, Németország.

  1. JUWELIER MARTINA LIESER

    Németország

    A JUWELIER MARTINA LIESER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Ebernhahn, Németország.

  2. HORST CULLMANN SCHMUCK GMBH

    Németország

    A HORST CULLMANN SCHMUCK GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Idar-Oberstein, Németország.

  3. OLSA EMAIL & METALL

    Németország

    A OLSA EMAIL & METALL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírcikkek higiéniai és háztartási célokra, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Papírcikkek higiéniai és háztartási célokra, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Asbach, Németország.

  4. MAURER & KLEE KG

    Németország

    A MAURER & KLEE KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Nyomdaipar, Irodai szükségletek, Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek, Írószerek és papíráruk, Nyomdaipar, Irodai szükségletek, és Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek. Székhelye Idar-Oberstein, Németország.

  5. ROLF PAULY GMBH & CO KG

    Németország

    A ROLF PAULY GMBH & CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Idar-Oberstein, Németország.

  6. PAUL BERG OHG

    Németország

    A PAUL BERG OHG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Idar-Oberstein, Németország.

  7. REAL GEMS GMBH

    Németország

    A REAL GEMS GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Idar-Oberstein, Németország.

  8. GALERIE 'AM ALTEN SÄGEWERK' INHABER THOMAS KORB

    Németország

    A GALERIE 'AM ALTEN SÄGEWERK' INHABER THOMAS KORB, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Kempfeld, Németország.

  1. HERALDIS

    Németország

    A HERALDIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Kenn, Németország.

  2. DIETER WELSCH

    Németország

    A DIETER WELSCH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Parfümök és szépségápolás, Kozmetikumok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Parfümök és szépségápolás, Kozmetikumok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Hottenbach, Németország.

  3. FRIEDHELM MICHEL UND JÜRGEN MICHEL GBR

    Németország

    A FRIEDHELM MICHEL UND JÜRGEN MICHEL GBR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Idar-Oberstein, Németország.

  4. INGO JUNGBLUTH JUWELENSCHMUCK

    Németország

    A INGO JUNGBLUTH JUWELENSCHMUCK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Idar-Oberstein, Németország.

  5. THOMAS HEINZ

    Németország

    A THOMAS HEINZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Steimel, Németország.

  6. WALTER HAMSCHER OHG

    Németország

    A WALTER HAMSCHER OHG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Idar-Oberstein, Németország.

  7. OCHS EDELSTAHL

    Németország

    A OCHS EDELSTAHL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Thallichtenberg, Németország.

  8. NORBERT VELTEN EDELSTEINE E.K

    Németország

    A NORBERT VELTEN EDELSTEINE E.K, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Idar-Oberstein, Németország.

  9. INDIANER-SCHMUCK.COM MARKUS SCHURAT

    Németország

    A INDIANER-SCHMUCK.COM MARKUS SCHURAT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, Kiegészítők ünnepi ruhákhoz, Órák, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, és Kiegészítők ünnepi ruhákhoz. Székhelye Schöneberg, Németország.

  10. EDWIN WEISSENFELS

    Németország

    A EDWIN WEISSENFELS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Asbach, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

  • Csak kapcsolódó beszállítók
  • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
  • 100% ingyenes