• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

NémetországMünchen, Nüremberg és Bajorország
  1. ANADA SILBERSCHMUCK INH. ANNA PILCH

    Németország

    A ANADA SILBERSCHMUCK INH. ANNA PILCH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is silver jewellery. Székhelye Velden, Németország.

  2. THEIN GMBH

    Németország

    A THEIN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Bad Kissingen, Németország.

  3. FERDINAND MIKOLASCH OHG - SCHMUCK U. METALLWARENFABRIK

    Németország

    A FERDINAND MIKOLASCH OHG - SCHMUCK U. METALLWARENFABRIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, Nyomdaipar, Irodai szükségletek, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, Nyomdaipar, és Irodai szükségletek. Székhelye Kaufbeuren, Németország.

  4. UHRENSERVICE OETTLER

    Németország

    A UHRENSERVICE OETTLER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Hof, Németország.

  5. NORIS BLATTGOLD GMBH

    Németország

    A NORIS BLATTGOLD GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóeszközök, háztartási, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Gépek és eszközök ékszerkészítéshez, Arany- és ezüstműves munkák, Vágóeszközök, háztartási, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Gépek és eszközök ékszerkészítéshez, és Arany- és ezüstműves munkák. Székhelye Schwabach, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. BIERMEIER EINZELHANDEL REINER BIERMEIER

    Németország

    A BIERMEIER EINZELHANDEL REINER BIERMEIER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Berendezési tárgyak és dekorációk, Órák, Világítások, közterületi és ipari, Háztartási világítás és tartozékok, Berendezési tárgyak és dekorációk, Órák, Világítások, közterületi és ipari, és Háztartási világítás és tartozékok. Székhelye Wiggensbach, Németország.

  2. ELNIC GMBH

    Németország

    A ELNIC GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Javítószerszámok, órajavító -, Építőanyagipar - gépek és eszközök, Javítószerszámok, órajavító -, és Építőanyagipar - gépek és eszközök. Székhelye Rosenheim, Németország.

  3. GERHARD KÖNIG

    Németország

    A GERHARD KÖNIG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, Ruhaipar - beszállított cikkek, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, és Ruhaipar - beszállított cikkek. Székhelye Türkheim, Németország.

  4. CHRISTINA LANGES UND HANS UFER

    Németország

    A CHRISTINA LANGES UND HANS UFER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye München, Németország.

  5. TRAUMSTEIN

    Németország

    A TRAUMSTEIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Parfümök és szépségápolás, Kozmetikumok, Toalett- és ápolócikkek, Toalett kiegészítők, Parfümök és szépségápolás, Kozmetikumok, Toalett- és ápolócikkek, és Toalett kiegészítők. Székhelye Schauenstein, Németország.

  1. CHINA SCHATZSCHIFF GMBH

    Németország

    A CHINA SCHATZSCHIFF GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Művészet és művészeti galériák, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Művészet és művészeti galériák. Székhelye München, Németország.

  2. ANDREA BORST

    Németország

    A ANDREA BORST, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Művészi üvegáruk, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, Kiegészítők ünnepi ruhákhoz, Művészi üvegáruk, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, és Kiegészítők ünnepi ruhákhoz. Székhelye München, Németország.

  1. FIRMA PIERCING MEGA STORE- PIERCING ONLINE SHOP

    Németország

    A FIRMA PIERCING MEGA STORE- PIERCING ONLINE SHOP, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tisztítószerek, ipari és kisipari, Tisztító- és ápolószerek, háztartási, Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök, Gyógyszeripari készítmények, Tisztítószerek, ipari és kisipari, Tisztító- és ápolószerek, háztartási, Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök, és Gyógyszeripari készítmények. Székhelye Feldafing, Németország.

  2. BEST-SERVICE24 GMBH & CO. KG

    Németország

    A BEST-SERVICE24 GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sportlétesítmény-építés, Írószerek és papíráruk, Sportcikkek, Golfsportcikkek, Sportlétesítmény-építés, Írószerek és papíráruk, Sportcikkek, és Golfsportcikkek. Székhelye Pfarrkirchen, Németország.

  3. ERIK ALTMANN

    Németország

    A ERIK ALTMANN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, és Női felsőruházat. Székhelye Kaufbeuren, Németország.

  4. HELMUT SEIDL GMBH

    Németország

    A HELMUT SEIDL GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye München, Németország.

  5. ANDREA FRAHM

    Németország

    A ANDREA FRAHM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Icking, Németország.

  6. THEODOR HEIDEN KÖNIGLICH BAYERISCHER HOFGOLDSCHMIED E.K.

    Németország

    A THEODOR HEIDEN KÖNIGLICH BAYERISCHER HOFGOLDSCHMIED E.K., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, Ruhaipar - beszállított cikkek, Órák, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, és Ruhaipar - beszállított cikkek. Székhelye München, Németország.

  7. HERBERT MAYER UHREN-JUWELEN-SILBER GMBH

    Németország

    A HERBERT MAYER UHREN-JUWELEN-SILBER GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Augsburg, Németország.

  8. ALFRED BARTEL & SÖHNE GMBH UND CO. KG

    Németország

    A ALFRED BARTEL & SÖHNE GMBH UND CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámok, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámok, motoros, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Műanyag termékek, ipari célokra, Műanyagok - háztartási cikkek, Szerszámok, motoros, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Műanyag termékek, ipari célokra, és Műanyagok - háztartási cikkek. Székhelye Kaufbeuren, Németország.

  1. STREITSTONES GMBH

    Németország

    A STREITSTONES GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Ruhaipar - beszállított cikkek, Irodai szükségletek, Órák, Írószerek és papíráruk, Ruhaipar - beszállított cikkek, és Irodai szükségletek. Székhelye Mauerstetten, Németország.

  2. KLAUDIA VAN DE SANDT

    Németország

    A KLAUDIA VAN DE SANDT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Bad Grönenbach, Németország.

  3. BARBARA HELLEIS

    Németország

    A BARBARA HELLEIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök ékszerkészítéshez, Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, Gépek és eszközök ékszerkészítéshez, Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Landsberg, Németország.

  4. BERNSTEINSCHMUCK B.GROTH INH. BARBARA GROTH

    Németország

    A BERNSTEINSCHMUCK B.GROTH INH. BARBARA GROTH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Kulmbach, Németország.

  5. TRADE-O-HOLIC GMBH

    Németország

    A TRADE-O-HOLIC GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Großostheim, Németország.

  6. N.U.B. IMPORT UND GROSSHANDEL MIT EDELSTEINEN GMBH

    Németország

    A N.U.B. IMPORT UND GROSSHANDEL MIT EDELSTEINEN GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye München, Németország.

  7. PETER ERKER

    Németország

    A PETER ERKER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Kempten, Németország.

  8. STEFAN TAEPPER

    Németország

    A STEFAN TAEPPER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Deggendorf, Németország.

  9. OPAL DIREKT INH. MARTIN TUMANN

    Németország

    A OPAL DIREKT INH. MARTIN TUMANN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - alakítás és darabolás, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Acélok és fémek - alakítás és darabolás, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Regenstauf, Németország.

  10. TARANTA GMBH

    Németország

    A TARANTA GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Pullach, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

  • Csak kapcsolódó beszállítók
  • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
  • 100% ingyenes