• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

NémetországLipcse és Szászország
  1. MISZTL GMBH

    Németország

    A MISZTL GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Rosenthal-Bielatal, Németország.

  2. THOMAS GARCIA-GRENO

    Németország

    A THOMAS GARCIA-GRENO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Leipzig, Németország.

  3. XI`LIAN INTERNATIONAL HANDELS GMBH

    Németország

    A XI`LIAN INTERNATIONAL HANDELS GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Leipzig, Németország.

  4. SANDY RIWOSCH & ALEXANDER KOITZSCH GBR

    Németország

    A SANDY RIWOSCH & ALEXANDER KOITZSCH GBR, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, Gyermek- és babaruházat, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, és Gyermek- és babaruházat. Székhelye Leipzig, Németország.

  5. KRONSEGLER GMBH

    Németország

    A KRONSEGLER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Glashütte, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. RICHARD SCHUBEL UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Németország

    A RICHARD SCHUBEL UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Leipzig, Németország.

  2. BALIBARANG-SHOP INH. WOLF-GERO KABISCH

    Németország

    A BALIBARANG-SHOP INH. WOLF-GERO KABISCH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Faáruk, Berendezési tárgyak és dekorációk, Írószerek és papíráruk, Játékok és játékszerek, Faáruk, Berendezési tárgyak és dekorációk, Írószerek és papíráruk, és Játékok és játékszerek. Székhelye Malschwitz, Németország.

  3. GOLDSCHMIEDE BRUNHILDE KUKA

    Németország

    A GOLDSCHMIEDE BRUNHILDE KUKA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Oelsnitz, Németország.

  4. SUPERNOVA CONCEPT GMBH

    Németország

    A SUPERNOVA CONCEPT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Kiegészítők, ruházathoz. Székhelye Chemnitz, Németország.

  5. KLUNKERKRAM DISTRIBUTION LIESCHE GBR

    Németország

    A KLUNKERKRAM DISTRIBUTION LIESCHE GBR, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festékek és lakkok, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, Festékek és lakkok, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, és Női felsőruházat. Székhelye Münleipzigchen, Németország.

  1. GOSIKO GOLD UND SILBER KLÖPPELKUNST OBJEKTE - HEIKE S. MÜLLER

    Németország

    A GOSIKO GOLD UND SILBER KLÖPPELKUNST OBJEKTE - HEIKE S. MÜLLER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Crinitzberg, Németország.

  2. SCHMUCKBEWUSST

    Németország

    A SCHMUCKBEWUSST, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Leipzig, Németország.

  1. LUTTERMANN 3D-DESIGN

    Németország

    A LUTTERMANN 3D-DESIGN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyag termékek, ipari célokra, Padlóburkolatok műanyagból, Nyomdaipar, Modellépítés, Műanyag termékek, ipari célokra, Padlóburkolatok műanyagból, Nyomdaipar, és Modellépítés. Székhelye Chemnitz, Németország.

  2. CBA VERTRIEBS GMBH

    Németország

    A CBA VERTRIEBS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Kiegészítők, ruházathoz. Székhelye Crimmitschau, Németország.

  3. UHREN UHLEMANN INH. WOLFGANG SCHMÖCKEL

    Németország

    A UHREN UHLEMANN INH. WOLFGANG SCHMÖCKEL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Vízgazdálkodás, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, és Órák, ipar számára és időméréshez. Székhelye Chemnitz, Németország.

  4. PERFECT-VISION-NAILS STEFANIE KUHNERT

    Németország

    A PERFECT-VISION-NAILS STEFANIE KUHNERT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Parfümök és szépségápolás, Kozmetikumok, Toalett kiegészítők, Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök, Parfümök és szépségápolás, Kozmetikumok, Toalett kiegészítők, és Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök. Székhelye Bautzen, Németország.

  5. KORKSTYLE

    Németország

    A KORKSTYLE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Bőrdíszműáruk, Táskák és utazási cikkek, Férfi felsőruházat, Írószerek és papíráruk, Bőrdíszműáruk, Táskák és utazási cikkek, és Férfi felsőruházat. Székhelye Oberschöna, Németország.

  6. PERLENCENTER HSB INTERNATIONAL

    Németország

    A PERLENCENTER HSB INTERNATIONAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Markranstädt, Németország.

  7. ATELIER CHRISTINA JENS LÜDEKE

    Németország

    A ATELIER CHRISTINA JENS LÜDEKE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Arany. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Dresden, Németország.

  8. MUROSTAR

    Németország

    A MUROSTAR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Kiegészítők, ruházathoz. Székhelye Chemnitz, Németország.

  1. BERND RIEDEL & MICHAEL RIEDEL

    Németország

    A BERND RIEDEL & MICHAEL RIEDEL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Grünhain-Beierfeld, Németország.

  2. GOLDSCHMIEDEMEISTER STEFFEN SCHNEIDER

    Németország

    A GOLDSCHMIEDEMEISTER STEFFEN SCHNEIDER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Eibau-Neueibau, Németország.

  3. MARIE-LUISE GÜNTHER

    Németország

    A MARIE-LUISE GÜNTHER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Mülsen, Németország.

  4. INCAICO IHN. KATALIN VARGA

    Németország

    A INCAICO IHN. KATALIN VARGA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcs, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, Gyümölcs, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Dresden, Németország.

  5. DITHO VERTRIEBSBÜRO

    Németország

    A DITHO VERTRIEBSBÜRO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Crimmitschau, Németország.

  6. IMPERIAL JUWELIER AKTIENGESELLSCHAFT

    Németország

    A IMPERIAL JUWELIER AKTIENGESELLSCHAFT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Kiegészítők, ruházathoz. Székhelye Breitenbrunn, Németország.

  7. SAXONIA EDELMETALLE GMBH RECYCLING UND VERARBEITUNG

    Németország

    A SAXONIA EDELMETALLE GMBH RECYCLING UND VERARBEITUNG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök ékszerkészítéshez, és Gépek és eszközök ékszerkészítéshez. Székhelye Halsbrücke, Németország.

  8. HOLZHAUSENER TRAURINGE GMBH

    Németország

    A HOLZHAUSENER TRAURINGE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Leipzig, Németország.

  9. JUWELIER-WINKLER

    Németország

    A JUWELIER-WINKLER, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Chemnitz, Németország.