• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

NémetországBonn, Düsseldorf és Észak-Rajna és Vesztfália
  1. ITTER UG

    Németország

    A ITTER UG, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wedding bands, és wedding rings. Székhelye Duisburg, Németország.

  2. IPB - INTERNATIONAL PRODUCTS GMBH

    Németország

    A IPB - INTERNATIONAL PRODUCTS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Top of the range jewellery. Székhelye Mönchengladbach, Németország.

  3. JUWELENLUST

    Németország

    A JUWELENLUST, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Szedés és reprotechnika, Nyomdaipar, Nyomás - szitanyomás, Írószerek és papíráruk, Szedés és reprotechnika, Nyomdaipar, és Nyomás - szitanyomás. Székhelye Rommerskirchen, Németország.

  4. RALF MÜNZER

    Németország

    A RALF MÜNZER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Arany. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületvasalások, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Épületvasalások, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, és Órák, ipar számára és időméréshez. Székhelye Emsdetten, Németország.

  5. GALERIE AM ELISENGARTEN GMBH

    Németország

    A GALERIE AM ELISENGARTEN GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lakásbútorok, Gyermek- és ifjúsági szobák, Iskolai és óvodai bútorok, Irodai berendezések, Lakásbútorok, Gyermek- és ifjúsági szobák, Iskolai és óvodai bútorok, és Irodai berendezések. Székhelye Aachen, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. MICHAEL BERGER

    Németország

    A MICHAEL BERGER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Nyomdaipar, Irodai szükségletek, Órák, Írószerek és papíráruk, Nyomdaipar, és Irodai szükségletek. Székhelye Düsseldorf, Németország.

  2. COUTURE4DANCE

    Németország

    A COUTURE4DANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, Gyermek- és babaruházat, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, és Gyermek- és babaruházat. Székhelye Hürth, Németország.

  3. M. RICHARZ KG

    Németország

    A M. RICHARZ KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Bonn, Németország.

  4. EBNER FINE GEMS GMBH

    Németország

    A EBNER FINE GEMS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Solingen, Németország.

  5. IMPALA ANGELIKA MATUSZCZAK

    Németország

    A IMPALA ANGELIKA MATUSZCZAK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Gescher, Németország.

  1. BEST-LINE GROSSHANDEL

    Németország

    A BEST-LINE GROSSHANDEL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, Kiegészítők, ruházathoz, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, és Kiegészítők, ruházathoz. Székhelye Neuss, Németország.

  2. COLLIER GMBH

    Németország

    A COLLIER GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Essen, Németország.

  1. WEIDENFELD GMBH

    Németország

    A WEIDENFELD GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Viersen, Németország.

  2. BALMY BEADS - PERLEN + SCHMUCK INH. P. GRAGERT

    Németország

    A BALMY BEADS - PERLEN + SCHMUCK INH. P. GRAGERT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Arany. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Írószerek és papíráruk, Ruhaipar - beszállított cikkek, Irodai szükségletek, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Írószerek és papíráruk, Ruhaipar - beszállított cikkek, és Irodai szükségletek. Székhelye Krefeld, Németország.

  3. DONERA

    Németország

    A DONERA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Bergheim, Németország.

  4. INTERNATIONALER HANDEL MEHDI YASSINI

    Németország

    A INTERNATIONALER HANDEL MEHDI YASSINI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Düsseldorf, Németország.

  5. GOLDSCHMIEDE MEISTER

    Németország

    A GOLDSCHMIEDE MEISTER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Billerbeck, Németország.

  6. K.C.S. UHREN GMBH

    Németország

    A K.C.S. UHREN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Barntrup, Németország.

  7. MONIKA SEITTER

    Németország

    A MONIKA SEITTER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Düsseldorf, Németország.

  8. OPTIK - UHREN - SCHMUCK RHEINBERG

    Németország

    A OPTIK - UHREN - SCHMUCK RHEINBERG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szemüvegek, keretek és tartozékok, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Szemüvegek, keretek és tartozékok, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, és Óratartozékok. Székhelye Leverkusen, Németország.

  1. P & A DETLEF MENARD

    Németország

    A P & A DETLEF MENARD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Steinfurt, Németország.

  2. BACATUS DIE PERLERIE CLAUDIA OKKEN

    Németország

    A BACATUS DIE PERLERIE CLAUDIA OKKEN, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Arany. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homokfúvás, acélok és fémek, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Üveg, ipari célokra, Import-export - üveg, Homokfúvás, acélok és fémek, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Üveg, ipari célokra, és Import-export - üveg. Székhelye Bonn, Németország.

  3. DIE UHRENWERKSTATT DUBBERT

    Németország

    A DIE UHRENWERKSTATT DUBBERT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Lemgo, Németország.

  4. GESCHWISTER SCHMIDT EK

    Németország

    A GESCHWISTER SCHMIDT EK, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, Irodai szükségletek, Órák, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, és Irodai szükségletek. Székhelye Haan, Németország.

  5. GOLDSCHMIEDE EXNER OHG

    Németország

    A GOLDSCHMIEDE EXNER OHG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Recklinghausen, Németország.

  6. ALYANS BAYRAK

    Németország

    A ALYANS BAYRAK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Bochum, Németország.

  7. MARKENUHREN PRODUKTION + VERTRIEB POHLMANN EK

    Németország

    A MARKENUHREN PRODUKTION + VERTRIEB POHLMANN EK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Herford, Németország.

  8. OLAF GLOSCH

    Németország

    A OLAF GLOSCH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Diétás- és biotáplálékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Parfümök és szépségápolás, Kozmetikumok, Toalett- és ápolócikkek, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Parfümök és szépségápolás, Kozmetikumok, és Toalett- és ápolócikkek. Székhelye Castrop-Rauxel, Németország.

  9. REISSMANNDESIGN

    Németország

    A REISSMANNDESIGN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Arany- és ezüstműves munkák, Drágakő és ékszerek, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Arany- és ezüstműves munkák, és Drágakő és ékszerek. Székhelye Mülheim, Németország.

  10. PILLING HANDELSGES. MBH

    Németország

    A PILLING HANDELSGES. MBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Irodai berendezések, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai berendezések, Órák, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Detmold, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

  • Csak kapcsolódó beszállítók
  • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
  • 100% ingyenes