• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Forgalmazó - Ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

Forgalmazó
  1. PRINT 3D CAST

    Belgium

    Verified by europages badge

    A PRINT 3D CAST, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drágakő és ékszerek, Ékszerészet, Prototípusok, ipar számára, costume jewellery - production, jewellery design, 3d design, manufacture of jewellery, jewellers design, és smelting using the lost-wax process. Székhelye Uccle, Belgium.

  2. VENTE FLASH BIJOUX

    Franciaország

    A VENTE FLASH BIJOUX, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is clock-making accessories, és fashion accessories. Székhelye Camaret Sur Aigues, Franciaország.

  3. JONATAN EXPOSITO S.L.

    Spanyolország

    A JONATAN EXPOSITO S.L., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is clock-making accessories, parures, és precious object buying. Székhelye Molins De Rei, Barcelona, Spanyolország.

  4. SEPP HAWELKA

    Ausztria

    A SEPP HAWELKA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Nyomdaipar, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Nyomdaipar. Székhelye Judenburg, Ausztria.

  5. DIE SCHATZTRUHE - INTERMIN GMBH

    Németország

    A DIE SCHATZTRUHE - INTERMIN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye München, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. JUWELIER RÖDIGER GMBH

    Németország

    A JUWELIER RÖDIGER GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Braunschweig, Németország.

  2. JUWELIER MARTINA LIESER

    Németország

    A JUWELIER MARTINA LIESER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Ebernhahn, Németország.

  3. GEMLINE B. WÜEST

    Svájc

    A GEMLINE B. WÜEST, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Arany. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Schenkon, Svájc.

  4. TARANTA GMBH

    Németország

    A TARANTA GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Pullach, Németország.

  5. HERTA WAIDBACHER - UHREN, SCHMUCK & HEILSTEINE

    Ausztria

    A HERTA WAIDBACHER - UHREN, SCHMUCK & HEILSTEINE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Gmünd, Ausztria.

  1. KARL HEINZ JÖRG

    Ausztria

    A KARL HEINZ JÖRG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Krieglach, Ausztria.

  2. EDELMETALLKONTOR WEBER

    Németország

    A EDELMETALLKONTOR WEBER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök, Gyógyszeripari készítmények, Gyógyászat és sebészet - eszközök és felszerelések, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök, Gyógyszeripari készítmények, és Gyógyászat és sebészet - eszközök és felszerelések. Székhelye Göttingen, Németország.

  1. BECKER SCHMUCKWAREN

    Németország

    A BECKER SCHMUCKWAREN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Bremen, Németország.

  2. AGATHA BIJOUTERIE GMBH

    Németország

    A AGATHA BIJOUTERIE GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye München, Németország.

  3. ASHANA AG

    Svájc

    A ASHANA AG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Zürich, Svájc.

  4. WEBER & TRAPEL OG OFFICE SOLUTIONS

    Ausztria

    A WEBER & TRAPEL OG OFFICE SOLUTIONS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Fels Am Wagram, Ausztria.

  5. PERLEN & SCHMUCKCENTER GMBH

    Németország

    A PERLEN & SCHMUCKCENTER GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Frankfurt, Németország.

  6. HELGA RITSCHER & ALEXANDER SANDMEIER OHG

    Németország

    A HELGA RITSCHER & ALEXANDER SANDMEIER OHG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Berlin, Németország.

  7. EUROGEM.BIZ - TORSTEN MÖLLER

    Németország

    A EUROGEM.BIZ - TORSTEN MÖLLER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Arany. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Schmitten, Németország.

  8. SLINGKING NICKY SEBESTYEN

    Németország

    A SLINGKING NICKY SEBESTYEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Bőrdíszműáruk, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Bőrdíszműáruk. Székhelye Berlin, Németország.

  1. E. KUTTER GMBH & CO KG

    Németország

    A E. KUTTER GMBH & CO KG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Stuttgart, Németország.

  2. SCHUMANN DESIGN

    Németország

    A SCHUMANN DESIGN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Delmenhorst, Németország.

  3. SILBERWERK. GMBH

    Németország

    A SILBERWERK. GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Mühltal, Németország.

  4. FREISFELD GMBH & CO. KG

    Németország

    A FREISFELD GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Münster, Németország.

  5. WALTER BOHRER OHG

    Németország

    A WALTER BOHRER OHG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek. Székhelye Idar-Oberstein, Németország.

  6. BERNSTEIN-HEMIS

    Németország

    A BERNSTEIN-HEMIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Kiegészítők, ruházathoz. Székhelye Nürnberg, Németország.

  7. LAURIN`S GARTEN

    Németország

    A LAURIN`S GARTEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Balingen, Németország.

  8. ORSTAR GENEVE SÀRL

    Svájc

    A ORSTAR GENEVE SÀRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Genève, Svájc.

  9. TUCEK OG

    Ausztria

    A TUCEK OG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Arany. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Wien, Ausztria.

  10. DORTE PEYMANN

    Németország

    A DORTE PEYMANN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Arany- és ezüstműves munkák, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Arany- és ezüstműves munkák. Székhelye Bremen, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

  • Csak kapcsolódó beszállítók
  • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
  • 100% ingyenes

Találjon ajánlatokat: