• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

AusztriaSankt Pölten és Alsó-AusztriaNagykereskedő
  1. MANFRED MEIXNER, GROSSHANDEL & HANDELSAGENTUR

    Ausztria

    A MANFRED MEIXNER, GROSSHANDEL & HANDELSAGENTUR, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Gießhübl, Ausztria.

  2. RUTH ZANSCHKA

    Ausztria

    A RUTH ZANSCHKA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Parfümök és szépségápolás, Kozmetikumok, Órák, Írószerek és papíráruk, Parfümök és szépségápolás, Kozmetikumok, Órák, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Langenzersdorf, Ausztria.

  3. RIWO WOLFGANG RICHTER GMBH

    Ausztria

    A RIWO WOLFGANG RICHTER GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Nyomdaipar, Irodai szükségletek, Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek, Írószerek és papíráruk, Nyomdaipar, Irodai szükségletek, és Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek. Székhelye Gerasdorf, Ausztria.

  4. GLÜCKSPERLE E.U.

    Ausztria

    A GLÜCKSPERLE E.U., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homokfúvás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Öblös üveg, Üveg, ipari célokra, Írószerek és papíráruk, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Öblös üveg, Üveg, ipari célokra, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Loosdorf, Ausztria.

  5. WELT DER MINERALIEN EGGER GMBH

    Ausztria

    A WELT DER MINERALIEN EGGER GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kozmetikumok, Toalett kiegészítők, Órák, Óratartozékok, Kozmetikumok, Toalett kiegészítők, Órák, és Óratartozékok. Székhelye Neunkirchen, Ausztria.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. ENERGETIX MAGNETSCHMUCK & ACCESSOIRES / INH. SABRINA ZEUGSWETTER

    Ausztria

    A ENERGETIX MAGNETSCHMUCK & ACCESSOIRES / INH. SABRINA ZEUGSWETTER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Kiegészítők, ruházathoz. Székhelye Mautern, Ausztria.

  2. GERHARD TEUFL

    Ausztria

    A GERHARD TEUFL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műkertészet - kertművészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Drágakő és ékszerek, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, és Drágakő és ékszerek. Székhelye Blindenmarkt, Ausztria.