Olaszország
Gyártó/ Termelő
A ACETIFICIO MENGAZZOLI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, amelyet 1993 évben alapítottak, tevékenységi ágazata Fűszerek, fűszerkivonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is balsamic vinegar, és wine vinegar. Székhelye Curtatone, Olaszország.
Más vállalatok ugyanabban az ágazatban:
Gyártó/ Termelő
41 VIA COSTITUZIONE
46010 Curtatone - Olaszország
Franciaország
Bio fekete fokhagymás mustárunk jól illik húsokhoz, zöldségekhez vagy vinaigrette-ekhez. Ideális pácokhoz is. Karakteres mustár, finom és erős, finom fekete fokhagyma ízű. Inspirálódjon receptötleteinkből ÖSSZETEVŐK Bio francia mustár (bio mustármag, bio szeszes ecet, víz, só) 90%. Gers-i bio fekete fokhagyma 10%. TÁROLÁS Szobahőmérsékleten, fénytől védve tárolandó. Használat után szorosan zárja le az üveget. Felbontás után tartsa hűtőben, és 90 napon belül használja fel.
Árajánlat kéréseHozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.