• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Nagykereskedő - Ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

Nagykereskedő
  1. LAVAL EUROPE

    Franciaország

    Verified by europages badge

    A LAVAL EUROPE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszerészet - gépek és anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Óratartozékok, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Csomagolások papírból, kartonból és papírlemezből, Ékszertartók, Javítószerszámok, órajavító -, Skatulyák és ládák - különleges csomagolások, clock-making accessories, Óratartozékok, és Jewellery cases. Székhelye Chédigny, Franciaország.

  2. PRINT 3D CAST

    Belgium

    Verified by europages badge

    A PRINT 3D CAST, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drágakő és ékszerek, Ékszerészet, Prototípusok, ipar számára, costume jewellery - production, jewellery design, 3d design, manufacture of jewellery, jewellers design, és smelting using the lost-wax process. Székhelye Uccle, Belgium.

  3. WMARK INTERNATIONAL KFT.

    Magyarország

    Elsősorban svájci óragyártók regionális márkaképviseletével, illetve divatékszerek és kiegészítők nagykereskedelmével foglakozunk. Ezen a területen már 2010-óta vagyunk folyamatosan jelen és a szakmai tapasztalatunk megosztását a saját hosszútávú sikereink kulcsának tekintjük, ezért a szelektív disztribúciós stratégiánk fontos elemeként szakmai tréningeket, illetve órás és sales képzéseket is szervezünk a partnerhálózatunk részére. Fontos számunkra a minőség, ezért kizárólag tradicionális gyártók termékeit forgalmazzuk. Nagykereskedelmi tevékenységünket leginkább a közép-európai régióban látjuk el, de a hangsúlyt a magyar piacra fordítjuk, ahol az óra-ékszer szegmens egyik legnagyobb aktív partnerhálózatával rendelkezünk. A forgalmazott termékeink kifejezetten alkalmasak B2B értékesítésre is, akár nagyobb volumenben is, személyre szabva a legnagyobb rugalmassággal kezelve. WMARK International - excellence in distribution - www.wmark.hu

  4. OLVIOS

    Görögország

    A OLVIOS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is jewel, 14 ct gold jewellery, és silver alloy jewellery. Székhelye Athens, Görögország.

  5. AUROPHILIST INH. TJARK CÖSTER

    Németország

    A AUROPHILIST INH. TJARK CÖSTER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Braunschweig, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. ARTSUPPORT GMBH

    Svájc

    A ARTSUPPORT GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is 3D nyomtatók, és 3D nyomtatók. Székhelye Rümlang, Svájc.

  2. E-JEWELTOOLS.GR OE

    Görögország

    A E-JEWELTOOLS.GR OE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is diamond-tipped tools for watchmakers and watchmaking. Székhelye Thessaloniki, Görögország.

  3. AMAZONIA GMBH

    Németország

    A AMAZONIA GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Buxtehude, Németország.

  4. DIETER WELSCH

    Németország

    A DIETER WELSCH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Parfümök és szépségápolás, Kozmetikumok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Parfümök és szépségápolás, Kozmetikumok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Hottenbach, Németország.

  5. LEIHHAUS-SCHÖNEBERG PFANDHAUS J. B. GMBH

    Németország

    A LEIHHAUS-SCHÖNEBERG PFANDHAUS J. B. GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Berlin, Németország.

  1. DIGOSI GROSSHANDEL

    Németország

    A DIGOSI GROSSHANDEL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Berlin, Németország.

  2. NATURALGEMSSHOP

    Németország

    A NATURALGEMSSHOP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Hamburg, Németország.

  1. WOLFGANG GÜLDENPFENNIG

    Németország

    A WOLFGANG GÜLDENPFENNIG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Köln, Németország.

  2. FRIEDHELM MICHEL UND JÜRGEN MICHEL GBR

    Németország

    A FRIEDHELM MICHEL UND JÜRGEN MICHEL GBR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Idar-Oberstein, Németország.

  3. SILBER UND CO. ISABELLE-UTE EICHELBERG

    Németország

    A SILBER UND CO. ISABELLE-UTE EICHELBERG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Játékok és játékszerek, Irodai szükségletek, Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek, Írószerek és papíráruk, Játékok és játékszerek, Irodai szükségletek, és Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek. Székhelye Vettweiß, Németország.

  4. WOLFGANG KRIETSCH

    Németország

    A WOLFGANG KRIETSCH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Magdeburg, Németország.

  5. ROBERT HAAGER OHG

    Németország

    A ROBERT HAAGER OHG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Schwäbisch Gmünd, Németország.

  6. LEKADO

    Németország

    A LEKADO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Parfümök és szépségápolás, Toalett kiegészítők, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Parfümök és szépségápolás, Toalett kiegészítők, Órák, és Órák, ipar számára és időméréshez. Székhelye München, Németország.

  7. JOJO E.K. INH. JOACHIM KÜRZ

    Németország

    A JOJO E.K. INH. JOACHIM KÜRZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Játékok és játékszerek, Irodai szükségletek, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Játékok és játékszerek, és Irodai szükségletek. Székhelye Murg, Németország.

  8. NORDDEUTSCHE SCHMUCKWERKSTATT - PERLEN-KORALLEN.DE

    Németország

    A NORDDEUTSCHE SCHMUCKWERKSTATT - PERLEN-KORALLEN.DE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Arany. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Tielen, Németország.

  1. MARLIES SAUL

    Németország

    A MARLIES SAUL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Schildow, Németország.

  2. HAKU-HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

    Ausztria

    A HAKU-HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Arany, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, Arany, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Innsbruck, Ausztria.

  3. SIEGEL GOLDGILDE AG

    Svájc

    A SIEGEL GOLDGILDE AG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Biel/bienne, Svájc.

  4. MAURER & KLEE KG

    Németország

    A MAURER & KLEE KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Nyomdaipar, Irodai szükségletek, Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek, Írószerek és papíráruk, Nyomdaipar, Irodai szükségletek, és Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek. Székhelye Idar-Oberstein, Németország.

  5. EHRSAM GROSSHANDEL AG

    Svájc

    A EHRSAM GROSSHANDEL AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, és Női felsőruházat. Székhelye Reinach, Svájc.

  6. ERATEC GMBH

    Németország

    A ERATEC GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vas- és fémáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, és Óratartozékok. Székhelye Gelsenkirchen, Németország.

  7. BLUE BEADS COMPANY, INH. JOSEF GRUBER

    Németország

    A BLUE BEADS COMPANY, INH. JOSEF GRUBER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, Órák, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, és Női felsőruházat. Székhelye Berlin, Németország.

  8. BEWEGO - BERLINER WERKSTATT FÜR GOLDSCHMIEDEKUNST

    Németország

    A BEWEGO - BERLINER WERKSTATT FÜR GOLDSCHMIEDEKUNST, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Akkumulátorok, szárazelemek és kondenzátorok, Elemek, Elektromos háztartási gépek - nagy gépek, Órák, Akkumulátorok, szárazelemek és kondenzátorok, Elemek, és Elektromos háztartási gépek - nagy gépek. Székhelye Berlin, Németország.

  9. GOLDENER-OSTEN.COM - MANDY WIECZOREK

    Németország

    A GOLDENER-OSTEN.COM - MANDY WIECZOREK, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Parfümök és szépségápolás, Kozmetikumok, Toalett- és ápolócikkek, Toalett kiegészítők, Parfümök és szépségápolás, Kozmetikumok, Toalett- és ápolócikkek, és Toalett kiegészítők. Székhelye Cottbus, Németország.

  10. EUROGEM.BIZ - TORSTEN MÖLLER

    Németország

    A EUROGEM.BIZ - TORSTEN MÖLLER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Arany. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Schmitten, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

  • Csak kapcsolódó beszállítók
  • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
  • 100% ingyenes

Találjon ajánlatokat: