• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Forgalmazó - Ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

Forgalmazó
  1. PRINT 3D CAST

    Belgium

    Verified by europages badge

    A PRINT 3D CAST, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drágakő és ékszerek, Ékszerészet, Prototípusok, ipar számára, costume jewellery - production, jewellery design, 3d design, manufacture of jewellery, jewellers design, és smelting using the lost-wax process. Székhelye Uccle, Belgium.

  2. VENTE FLASH BIJOUX

    Franciaország

    A VENTE FLASH BIJOUX, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is clock-making accessories, és fashion accessories. Székhelye Camaret Sur Aigues, Franciaország.

  3. JONATAN EXPOSITO S.L.

    Spanyolország

    A JONATAN EXPOSITO S.L., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is clock-making accessories, parures, és precious object buying. Székhelye Molins De Rei, Barcelona, Spanyolország.

  4. GOLDSCHMIEDEWERKSTÄTTE KÖNIG GMBH

    Németország

    A GOLDSCHMIEDEWERKSTÄTTE KÖNIG GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Straubenhardt, Németország.

  5. HARRIES GMBH

    Németország

    A HARRIES GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Hamburg, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. FRANZ RISCH

    Németország

    A FRANZ RISCH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Idar-Oberstein, Németország.

  2. REINER JACOB ZEITMESSTECHNIK

    Németország

    A REINER JACOB ZEITMESSTECHNIK, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Informatika - szoftverek, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Informatika - szoftverek. Székhelye Mannheim, Németország.

  3. UHRENBANDVERSAND STAATS GBR

    Németország

    A UHRENBANDVERSAND STAATS GBR, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Zsebórák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Órák, Zsebórák, Órák, ipar számára és időméréshez, és Óratartozékok. Székhelye Oranienburg, Németország.

  4. BERND RIEDEL & MICHAEL RIEDEL

    Németország

    A BERND RIEDEL & MICHAEL RIEDEL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Grünhain-Beierfeld, Németország.

  5. WATCHPARTNER

    Ausztria

    A WATCHPARTNER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Schladming, Ausztria.

  1. WOLFGANG GÜLDENPFENNIG

    Németország

    A WOLFGANG GÜLDENPFENNIG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Köln, Németország.

  2. IDEA CONCEPT SA

    Svájc

    A IDEA CONCEPT SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Játékok és játékszerek, Irodai szükségletek, Órák, Írószerek és papíráruk, Játékok és játékszerek, és Irodai szükségletek. Székhelye Les Breuleux, Svájc.

  1. HEINZ POSTLER

    Németország

    A HEINZ POSTLER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Hettenrodt, Németország.

  2. SERABIN SWISS JEWELRY & ACCESSORIES

    Svájc

    A SERABIN SWISS JEWELRY & ACCESSORIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyag termékek, ipari célokra, Papírlemez- és kartongyártás, Csomagolások papírból, kartonból és papírlemezből, Írószerek és papíráruk, Műanyag termékek, ipari célokra, Papírlemez- és kartongyártás, Csomagolások papírból, kartonból és papírlemezből, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Ostermundigen, Svájc.

  3. TIMESHOP24.DE LTD.

    Németország

    A TIMESHOP24.DE LTD., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Simmerath, Németország.

  4. EDELSTEINE KRAMPL HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

    Ausztria

    A EDELSTEINE KRAMPL HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Weißkirchen In Steiermark, Ausztria.

  5. RUTH SELLACK

    Németország

    A RUTH SELLACK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Stuttgart, Németország.

  6. PENDULES SELVA SA

    Svájc

    A PENDULES SELVA SA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Marly, Svájc.

  7. MUROSTAR

    Németország

    A MUROSTAR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Kiegészítők, ruházathoz. Székhelye Chemnitz, Németország.

  8. KUNKE GMBH

    Németország

    A KUNKE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Wiefelstede, Németország.

  1. BIERMEIER EINZELHANDEL REINER BIERMEIER

    Németország

    A BIERMEIER EINZELHANDEL REINER BIERMEIER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Berendezési tárgyak és dekorációk, Órák, Világítások, közterületi és ipari, Háztartási világítás és tartozékok, Berendezési tárgyak és dekorációk, Órák, Világítások, közterületi és ipari, és Háztartási világítás és tartozékok. Székhelye Wiggensbach, Németország.

  2. SANDY RIWOSCH & ALEXANDER KOITZSCH GBR

    Németország

    A SANDY RIWOSCH & ALEXANDER KOITZSCH GBR, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, Gyermek- és babaruházat, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, és Gyermek- és babaruházat. Székhelye Leipzig, Németország.

  3. HÜLSE-REUTTER JEWELLERY & WATCHES GMBH

    Németország

    A HÜLSE-REUTTER JEWELLERY & WATCHES GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Hamburg, Németország.

  4. INDIANER-SCHMUCK.COM MARKUS SCHURAT

    Németország

    A INDIANER-SCHMUCK.COM MARKUS SCHURAT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, Kiegészítők ünnepi ruhákhoz, Órák, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, és Kiegészítők ünnepi ruhákhoz. Székhelye Schöneberg, Németország.

  5. JOHANNES H. GEBBING

    Németország

    A JOHANNES H. GEBBING, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Faáruk, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Faáruk, Órák, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Karben, Németország.

  6. HANS-DIETER HAAG E.K.

    Németország

    A HANS-DIETER HAAG E.K., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Sonnenberg-Winnenberg, Németország.

  7. ORSTAR GENEVE SÀRL

    Svájc

    A ORSTAR GENEVE SÀRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Genève, Svájc.

  8. PERLENCENTER HSB INTERNATIONAL

    Németország

    A PERLENCENTER HSB INTERNATIONAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Markranstädt, Németország.

  9. S-COM KOMMUNIKATION & HANDEL INH. CARSTEN SIPPEL

    Németország

    A S-COM KOMMUNIKATION & HANDEL INH. CARSTEN SIPPEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Edermünde, Németország.

  10. OTTO LOACKER

    Ausztria

    A OTTO LOACKER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Feldkirch, Ausztria.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

  • Csak kapcsolódó beszállítók
  • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
  • 100% ingyenes

Találjon ajánlatokat: