• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök - Ausztria

Ausztria
  1. EDWIN ZALOHA

    Ausztria

    A EDWIN ZALOHA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Arany. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Wien, Ausztria.

  2. FRIEDRICH AMBERGER

    Ausztria

    A FRIEDRICH AMBERGER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Graz, Ausztria.

  3. CANDLE & RINGS

    Ausztria

    A CANDLE & RINGS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Műkertészet - kertművészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alkohol és szeszesitalok, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Tisztító- és ápolószerek, háztartási, Írószerek és papíráruk, Alkohol és szeszesitalok, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Tisztító- és ápolószerek, háztartási, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Baden, Ausztria.

  4. JUWELIER PLEINER GESELLSCHAFT.M.B.H

    Ausztria

    A JUWELIER PLEINER GESELLSCHAFT.M.B.H, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Bad Aussee, Ausztria.

  5. BARBARA URBAN- GOLDSCHMIEDE NUSSBAUMER

    Ausztria

    A BARBARA URBAN- GOLDSCHMIEDE NUSSBAUMER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Gmunden, Ausztria.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. ROLAND EIGNER

    Ausztria

    A ROLAND EIGNER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Salzburg, Ausztria.

  2. RUTH ZANSCHKA

    Ausztria

    A RUTH ZANSCHKA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Parfümök és szépségápolás, Kozmetikumok, Órák, Írószerek és papíráruk, Parfümök és szépségápolás, Kozmetikumok, Órák, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Langenzersdorf, Ausztria.

  3. CHRISTIAN SCHRÖDER

    Ausztria

    A CHRISTIAN SCHRÖDER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Akkumulátorok, szárazelemek és kondenzátorok, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Akkumulátorok, szárazelemek és kondenzátorok. Székhelye Anif, Ausztria.

  4. RIWO WOLFGANG RICHTER GMBH

    Ausztria

    A RIWO WOLFGANG RICHTER GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Nyomdaipar, Irodai szükségletek, Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek, Írószerek és papíráruk, Nyomdaipar, Irodai szükségletek, és Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek. Székhelye Gerasdorf, Ausztria.

  5. GLÜCKSPERLE E.U.

    Ausztria

    A GLÜCKSPERLE E.U., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homokfúvás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Öblös üveg, Üveg, ipari célokra, Írószerek és papíráruk, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Öblös üveg, Üveg, ipari célokra, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Loosdorf, Ausztria.

  1. RUESCH & LAUSSNER OG

    Ausztria

    A RUESCH & LAUSSNER OG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Wien, Ausztria.

  2. PETER RUDOLF FASHION

    Ausztria

    A PETER RUDOLF FASHION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, Kiegészítők, ruházathoz, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, és Kiegészítők, ruházathoz. Székhelye Steyr-Gleink, Ausztria.

  1. EDELSTEINE KRAMPL HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

    Ausztria

    A EDELSTEINE KRAMPL HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Weißkirchen In Steiermark, Ausztria.

  2. HANA DZIACEK

    Ausztria

    A HANA DZIACEK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kozmetikumok, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Kozmetikumok, Órák, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Wien, Ausztria.

  3. EDELSTEINGROSSHANDEL FRIEDMANN

    Ausztria

    A EDELSTEINGROSSHANDEL FRIEDMANN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Wien, Ausztria.

  4. FRANZ HOBL

    Ausztria

    A FRANZ HOBL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nemes- és különleges fémek, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Galvanizálás, acélok és fémek, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Nemes- és különleges fémek, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Galvanizálás, acélok és fémek, és Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Neulengbach, Ausztria.

  5. ANTON KOPPENWALLNER

    Ausztria

    A ANTON KOPPENWALLNER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Salzburg, Ausztria.

  6. GÜNTHER THOMAS WRIESSNIG

    Ausztria

    A GÜNTHER THOMAS WRIESSNIG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Táblák, jelzőtáblák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási cikkek, acélból és fémből, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Háztartási cikkek, acélból és fémből, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Graz, Ausztria.

  7. LEOPOLD PÖLL GESELLSCHAFT M.B.H.

    Ausztria

    A LEOPOLD PÖLL GESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Arany. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Wien, Ausztria.

  8. KARL HEINZ JÖRG

    Ausztria

    A KARL HEINZ JÖRG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Krieglach, Ausztria.

  1. EVELYN'S GOLD & SILBERSCHMIEDE INHABER: EVELYN RAUTER

    Ausztria

    A EVELYN'S GOLD & SILBERSCHMIEDE INHABER: EVELYN RAUTER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Keleti iparművészeti cikkek, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Írószerek és papíráruk, Keleti iparművészeti cikkek, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Feld, Ausztria.

  2. STEIN & DESIGN

    Ausztria

    A STEIN & DESIGN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Mistelbach, Ausztria.

  3. JÜRGEN PETER MENZL ATELIER

    Ausztria

    A JÜRGEN PETER MENZL ATELIER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek. Székhelye Pinsdorf, Ausztria.

  4. ATELIER MARGIT SCHNABLEHNER

    Ausztria

    A ATELIER MARGIT SCHNABLEHNER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Arany. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Steyr, Ausztria.

  5. KULIS

    Ausztria

    A KULIS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Wien, Ausztria.

  6. NISAN BANGIEV

    Ausztria

    A NISAN BANGIEV, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Wien, Ausztria.

  7. MARTIN LERCH

    Ausztria

    A MARTIN LERCH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Salzburg, Ausztria.

  8. RALPH DORNINGER

    Ausztria

    A RALPH DORNINGER, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Amstetten, Ausztria.

  9. W & S UHRENVERTRIEBSGESMBH

    Ausztria

    A W & S UHRENVERTRIEBSGESMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Sankt Marein Bei Neumarkt, Ausztria.

  10. JUWELIER WASCHIER - DIADOROPARTNER, GERTRAUD WASCHIER

    Ausztria

    A JUWELIER WASCHIER - DIADOROPARTNER, GERTRAUD WASCHIER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Wolfsberg, Ausztria.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

  • Csak kapcsolódó beszállítók
  • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
  • 100% ingyenes