• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

NémetországStuttgart, Fribourg és Baden-WürttembergNagykereskedő
  1. BODY-LIFESTYLE

    Németország

    A BODY-LIFESTYLE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Keleti iparművészeti cikkek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Keleti iparművészeti cikkek. Székhelye Zaberfeld, Németország.

  2. BANDORAS GMBH

    Németország

    A BANDORAS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Papírlemez- és kartongyártás, Csomagolások papírból, kartonból és papírlemezből, Órák, Óratartozékok, Papírlemez- és kartongyártás, és Csomagolások papírból, kartonból és papírlemezből. Székhelye Weil Am Rhein, Németország.

  3. COEUR DE LION SCHMUCKDESIGN GMBH

    Németország

    A COEUR DE LION SCHMUCKDESIGN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, és Női felsőruházat. Székhelye Stuttgart, Németország.

  4. ERNST MITSCHELE UHREN UND SCHMUCK GMBH

    Németország

    A ERNST MITSCHELE UHREN UND SCHMUCK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Pforzheim, Németország.

  5. PETER FISCHER

    Németország

    A PETER FISCHER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Engelsbrand, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. ATRIUM GMBH

    Németország

    A ATRIUM GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Férfi felsőruházat. Székhelye Sindelfingen, Németország.

  2. PETER HIRSSIG GMBH

    Németország

    A PETER HIRSSIG GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Ruhaipar - beszállított cikkek, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Írószerek és papíráruk, Ruhaipar - beszállított cikkek, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Hüfingen, Németország.

  3. SCHMUCKAFFAIR ILLJA LÖFFEL

    Németország

    A SCHMUCKAFFAIR ILLJA LÖFFEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Papírlemez- és kartongyártás, Csomagolások papírból, kartonból és papírlemezből, Órák, Óratartozékok, Papírlemez- és kartongyártás, és Csomagolások papírból, kartonból és papírlemezből. Székhelye Schorndorf, Németország.

  4. NANN GMBH

    Németország

    A NANN GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szemüveglencsék, kontaktlencsék és tartozékok, Optikai műszerek, látszerészi felszerelések és tartozékok, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Szemüveglencsék, kontaktlencsék és tartozékok, Optikai műszerek, látszerészi felszerelések és tartozékok, Órák, és Órák, ipar számára és időméréshez. Székhelye Ettenheim, Németország.

  5. JOSEF PFEFFINGER

    Németország

    A JOSEF PFEFFINGER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Tiefenbronn, Németország.

  1. KURT- EBERHARD KALB KG

    Németország

    A KURT- EBERHARD KALB KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Ravensburg, Németország.

  2. MANUELA CARL GMBH

    Németország

    A MANUELA CARL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Stuttgart, Németország.

  1. BECKER & KERSCHNER OHG

    Németország

    A BECKER & KERSCHNER OHG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Gépek és eszközök ékszerkészítéshez, Ékszerészet - gépek és anyagok, Írószerek és papíráruk, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Gépek és eszközök ékszerkészítéshez, Ékszerészet - gépek és anyagok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Keltern, Németország.

  2. ROBERT HAAGER OHG

    Németország

    A ROBERT HAAGER OHG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Schwäbisch Gmünd, Németország.

  3. NORBERT KOEBLE KG

    Németország

    A NORBERT KOEBLE KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Birkenfeld, Németország.

  4. BEDE DESIGN

    Németország

    A BEDE DESIGN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Karlsbad, Németország.

  5. KÖHLE UND WILD GMBH

    Németország

    A KÖHLE UND WILD GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Tiefenbronn, Németország.

  6. JUWEL UHREN & SCHMUCK VERTRIEBS-GMBH

    Németország

    A JUWEL UHREN & SCHMUCK VERTRIEBS-GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Ludwigsburg, Németország.

  7. HEINRICH HEIDECKER -GERMAN METAL MESH-

    Németország

    A HEINRICH HEIDECKER -GERMAN METAL MESH-, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Pforzheim, Németország.

  8. FRANZ BRENK GMBH & CO. KG

    Németország

    A FRANZ BRENK GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Ipari épületépítés, Acélkönnyűszerkezetek építése, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Ipari épületépítés, Acélkönnyűszerkezetek építése, és Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Kämpfelbach, Németország.

  1. ALBRECHT GMBH

    Németország

    A ALBRECHT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél, Nemes és különleges acél, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Acél, Nemes és különleges acél, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, és Órák. Székhelye Karlsruhe, Németország.

  2. NOSTALGIA SCHMUCK GMBH

    Németország

    A NOSTALGIA SCHMUCK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Pforzheim, Németország.

  3. JOJO E.K. INH. JOACHIM KÜRZ

    Németország

    A JOJO E.K. INH. JOACHIM KÜRZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Játékok és játékszerek, Irodai szükségletek, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Játékok és játékszerek, és Irodai szükségletek. Székhelye Murg, Németország.

  4. WINFRIED NEFF

    Németország

    A WINFRIED NEFF, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csapok, facsavarok, anyák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szaniter szerelvények, Épületvasalások, Vas- és fémáruk, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Szaniter szerelvények, Épületvasalások, Vas- és fémáruk, és Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Rottenburg, Németország.

  5. ERWIN REICH GMBH & CO KG

    Németország

    A ERWIN REICH GMBH & CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Pforzheim, Németország.

  6. CARL DILLENIUS BIJOUTERIE GMBH

    Németország

    A CARL DILLENIUS BIJOUTERIE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Pforzheim, Németország.

  7. KRONOS DEUTSCHLAND UHREN GMBH

    Németország

    A KRONOS DEUTSCHLAND UHREN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Pforzheim, Németország.

  8. BEAR UHRBAND GMBH

    Németország

    A BEAR UHRBAND GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Rugók, órakészítéshez, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Rugók, órakészítéshez. Székhelye Tauberbischofsheim, Németország.

  9. JÄGER GMBH

    Németország

    A JÄGER GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Waldshut-Tiengen, Németország.

  10. STOCKERT & CIE

    Németország

    A STOCKERT & CIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, Irodai szükségletek, Órák, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, és Irodai szükségletek. Székhelye Pforzheim, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

  • Csak kapcsolódó beszállítók
  • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
  • 100% ingyenes