• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

NémetországMünchen, Nüremberg és BajorországNagykereskedő
  1. LEKADO

    Németország

    A LEKADO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Parfümök és szépségápolás, Toalett kiegészítők, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Parfümök és szépségápolás, Toalett kiegészítők, Órák, és Órák, ipar számára és időméréshez. Székhelye München, Németország.

  2. UHRENHANDEL UNRECHT

    Németország

    A UHRENHANDEL UNRECHT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Unterföhring, Németország.

  3. MYGOLD GMBH

    Németország

    A MYGOLD GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Bad Tölz, Németország.

  4. CHINA SCHATZSCHIFF GMBH

    Németország

    A CHINA SCHATZSCHIFF GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Művészet és művészeti galériák, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Művészet és művészeti galériák. Székhelye München, Németország.

  5. BERNSTEIN-HEMIS

    Németország

    A BERNSTEIN-HEMIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Kiegészítők, ruházathoz. Székhelye Nürnberg, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. WATCH-YOUR-STYLE.COM E.K.

    Németország

    A WATCH-YOUR-STYLE.COM E.K., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Herzogenaurach, Németország.

  2. MADAME BUTTERFLY GMBH

    Németország

    A MADAME BUTTERFLY GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Kiegészítők, ruházathoz. Székhelye München, Németország.

  3. IRL - ZUBEHÖR FÜR IDEENREICHE SCHMUCKGESTALTUNG RAINER IRL

    Németország

    A IRL - ZUBEHÖR FÜR IDEENREICHE SCHMUCKGESTALTUNG RAINER IRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Arany. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, Ruhaipar - beszállított cikkek, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, és Ruhaipar - beszállított cikkek. Székhelye Pliening, Németország.

  4. LOVELY LAURI

    Németország

    A LOVELY LAURI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, és Női felsőruházat. Székhelye Königsbrunn, Németország.

  5. NORIS BLATTGOLD GMBH

    Németország

    A NORIS BLATTGOLD GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóeszközök, háztartási, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Gépek és eszközök ékszerkészítéshez, Arany- és ezüstműves munkák, Vágóeszközök, háztartási, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Gépek és eszközök ékszerkészítéshez, és Arany- és ezüstműves munkák. Székhelye Schwabach, Németország.

  1. MAWO

    Németország

    A MAWO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések, Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések, Vízgazdálkodás, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések, és Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Székhelye Schwabach, Németország.

  2. GLANZPUNKT

    Németország

    A GLANZPUNKT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Kiegészítők, ruházathoz. Székhelye Bissingen, Németország.

  1. OETINGER SCHMUCKGROSSHANDEL GMBH

    Németország

    A OETINGER SCHMUCKGROSSHANDEL GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Michelau, Németország.

  2. TRAUMSTEIN

    Németország

    A TRAUMSTEIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Parfümök és szépségápolás, Kozmetikumok, Toalett- és ápolócikkek, Toalett kiegészítők, Parfümök és szépségápolás, Kozmetikumok, Toalett- és ápolócikkek, és Toalett kiegészítők. Székhelye Schauenstein, Németország.

  3. OPAL DIREKT INH. MARTIN TUMANN

    Németország

    A OPAL DIREKT INH. MARTIN TUMANN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - alakítás és darabolás, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Acélok és fémek - alakítás és darabolás, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Regenstauf, Németország.

  4. FERDINAND MIKOLASCH OHG - SCHMUCK U. METALLWARENFABRIK

    Németország

    A FERDINAND MIKOLASCH OHG - SCHMUCK U. METALLWARENFABRIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, Nyomdaipar, Irodai szükségletek, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, Nyomdaipar, és Irodai szükségletek. Székhelye Kaufbeuren, Németország.

  5. ALFRED BARTEL & SÖHNE GMBH UND CO. KG

    Németország

    A ALFRED BARTEL & SÖHNE GMBH UND CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámok, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámok, motoros, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Műanyag termékek, ipari célokra, Műanyagok - háztartási cikkek, Szerszámok, motoros, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Műanyag termékek, ipari célokra, és Műanyagok - háztartási cikkek. Székhelye Kaufbeuren, Németország.

  6. DORIT DESIGN

    Németország

    A DORIT DESIGN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Kiegészítők, ruházathoz. Székhelye Kaufbeuren-Neugablonz, Németország.

  7. KRAFT-DES-STEINES JÖRG WINKLER

    Németország

    A KRAFT-DES-STEINES JÖRG WINKLER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Amberg, Németország.

  8. BIERMEIER EINZELHANDEL REINER BIERMEIER

    Németország

    A BIERMEIER EINZELHANDEL REINER BIERMEIER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Berendezési tárgyak és dekorációk, Órák, Világítások, közterületi és ipari, Háztartási világítás és tartozékok, Berendezési tárgyak és dekorációk, Órák, Világítások, közterületi és ipari, és Háztartási világítás és tartozékok. Székhelye Wiggensbach, Németország.

  1. MODESCHMUCK ZENTRALE

    Németország

    A MODESCHMUCK ZENTRALE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, Gyermek- és babaruházat, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, és Gyermek- és babaruházat. Székhelye Augsburg, Németország.

  2. BERNSTEINSCHMUCK B.GROTH INH. BARBARA GROTH

    Németország

    A BERNSTEINSCHMUCK B.GROTH INH. BARBARA GROTH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Kulmbach, Németország.

  3. SCHMUCKLAND GMBH

    Németország

    A SCHMUCKLAND GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Fürstenfeldbruck, Németország.

  4. HELMUT HARRER SCHMUCKWAREN GMBH

    Németország

    A HELMUT HARRER SCHMUCKWAREN GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festékek és lakkok, Írószerek és papíráruk, Női felsőruházat, Ruhaipar - beszállított cikkek, Festékek és lakkok, Írószerek és papíráruk, Női felsőruházat, és Ruhaipar - beszállított cikkek. Székhelye Kaufbeuren, Németország.

  5. PRIMETIME WATCHES GMBH

    Németország

    A PRIMETIME WATCHES GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Irodai berendezések, Gyár- és műhelybútorok, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Irodai berendezések, Gyár- és műhelybútorok, Órák, és Órák, ipar számára és időméréshez. Székhelye München, Németország.

  6. OSKAR HAMMES

    Németország

    A OSKAR HAMMES, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, és Óratartozékok. Székhelye Nürnberg, Németország.

  7. KLAUDIA VAN DE SANDT

    Németország

    A KLAUDIA VAN DE SANDT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Bad Grönenbach, Németország.

  8. TIME SHINE INH. SANDRA JARCZYK

    Németország

    A TIME SHINE INH. SANDRA JARCZYK, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szemüvegek, keretek és tartozékok, Optikai műszerek, látszerészi felszerelések és tartozékok, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Szemüvegek, keretek és tartozékok, Optikai műszerek, látszerészi felszerelések és tartozékok, Órák, és Órák, ipar számára és időméréshez. Székhelye München, Németország.

  9. KARL WÜNSCH EXPORT GMBH

    Németország

    A KARL WÜNSCH EXPORT GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Kiegészítők, ruházathoz. Székhelye Kaufbeuren, Németország.

  10. PETER ERKER

    Németország

    A PETER ERKER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Kempten, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

  • Csak kapcsolódó beszállítók
  • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
  • 100% ingyenes