• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

NémetországBonn, Düsseldorf és Észak-Rajna és Vesztfália
  1. IPB - INTERNATIONAL PRODUCTS GMBH

    Németország

    A IPB - INTERNATIONAL PRODUCTS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Top of the range jewellery. Székhelye Mönchengladbach, Németország.

  2. ITTER UG

    Németország

    A ITTER UG, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wedding bands, és wedding rings. Székhelye Duisburg, Németország.

  3. LOEWEN BUSINESS GMBH

    Németország

    A LOEWEN BUSINESS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Arany- és ezüstműves munkák, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Arany- és ezüstműves munkák. Székhelye Düsseldorf, Németország.

  4. GÜRTELZAUBER ACCESSOIRES GMBH

    Németország

    A GÜRTELZAUBER ACCESSOIRES GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, Gyermek- és babaruházat, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, és Gyermek- és babaruházat. Székhelye Grevenbroich, Németország.

  5. BERING TIME APS

    Németország

    A BERING TIME APS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Düsseldorf, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. GOLDSCHMIEDE BÖCKING

    Németország

    A GOLDSCHMIEDE BÖCKING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Arany- és ezüstműves munkák, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Arany- és ezüstműves munkák. Székhelye Köln, Németország.

  2. COLLIER GMBH

    Németország

    A COLLIER GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Essen, Németország.

  3. RALF MÜNZER

    Németország

    A RALF MÜNZER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Arany. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületvasalások, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Épületvasalások, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, és Órák, ipar számára és időméréshez. Székhelye Emsdetten, Németország.

  4. SAINT GEORGES MONTRES & BIJOUX GMBH

    Németország

    A SAINT GEORGES MONTRES & BIJOUX GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Düsseldorf, Németország.

  5. MYSTRASS

    Németország

    A MYSTRASS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állólámpák kristályüvegből, Női felsőruházat, Kiegészítők, ruházathoz, Ruhaipar - beszállított cikkek, Állólámpák kristályüvegből, Női felsőruházat, Kiegészítők, ruházathoz, és Ruhaipar - beszállított cikkek. Székhelye Krefeld, Németország.

  1. ALFRED MAHLER

    Németország

    A ALFRED MAHLER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Drensteinfurt, Németország.

  2. PRO CARAT GMBH

    Németország

    A PRO CARAT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Mettmann, Németország.

  1. NIEDER COLLECTION JUDITH NIEDER E.K.

    Németország

    A NIEDER COLLECTION JUDITH NIEDER E.K., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Női felsőruházat, Kiegészítők, ruházathoz, Ruhaipar - beszállított cikkek, Írószerek és papíráruk, Női felsőruházat, Kiegészítők, ruházathoz, és Ruhaipar - beszállított cikkek. Székhelye Winterberg, Németország.

  2. INTERNATIONALER HANDEL MEHDI YASSINI

    Németország

    A INTERNATIONALER HANDEL MEHDI YASSINI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Düsseldorf, Németország.

  3. WALTRAUD DROUVEN

    Németország

    A WALTRAUD DROUVEN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Kiegészítők, ruházathoz. Székhelye Mülheim, Németország.

  4. BALMY BEADS - PERLEN + SCHMUCK INH. P. GRAGERT

    Németország

    A BALMY BEADS - PERLEN + SCHMUCK INH. P. GRAGERT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Arany. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Írószerek és papíráruk, Ruhaipar - beszállított cikkek, Irodai szükségletek, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Írószerek és papíráruk, Ruhaipar - beszállított cikkek, és Irodai szükségletek. Székhelye Krefeld, Németország.

  5. MERSI UHREN & SCHMUCK INH. AHMET YURTTAS

    Németország

    A MERSI UHREN & SCHMUCK INH. AHMET YURTTAS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Neuss, Németország.

  6. TIME IN STYLE INT. GMBH

    Németország

    A TIME IN STYLE INT. GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Düsseldorf, Németország.

  7. JÖRG FAATZ GOLDSCHMIED & UHRMACHER E.K.

    Németország

    A JÖRG FAATZ GOLDSCHMIED & UHRMACHER E.K., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Hattingen, Németország.

  8. GALERIE AM ELISENGARTEN GMBH

    Németország

    A GALERIE AM ELISENGARTEN GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lakásbútorok, Gyermek- és ifjúsági szobák, Iskolai és óvodai bútorok, Irodai berendezések, Lakásbútorok, Gyermek- és ifjúsági szobák, Iskolai és óvodai bútorok, és Irodai berendezések. Székhelye Aachen, Németország.

  1. OCEAN STORY

    Németország

    A OCEAN STORY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Mönchengladbach, Németország.

  2. PARACAOS ACCESSOIRES PASSON/BRUNDIEK GBR

    Németország

    A PARACAOS ACCESSOIRES PASSON/BRUNDIEK GBR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Düsseldorf, Németország.

  3. MONA MON'AMOUR - GROSSHANDEL FÜR SCHMUCK & ACCESSORIES

    Németország

    A MONA MON'AMOUR - GROSSHANDEL FÜR SCHMUCK & ACCESSORIES, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Düsseldorf, Németország.

  4. EHAWA FRANK ELBRÄCHTER

    Németország

    A EHAWA FRANK ELBRÄCHTER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Nyomdaipar, Irodai szükségletek, Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek, Írószerek és papíráruk, Nyomdaipar, Irodai szükségletek, és Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek. Székhelye Leopoldshöhe, Németország.

  5. ULRICH WEHPKE GMBH

    Németország

    A ULRICH WEHPKE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, fémek alakítására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémek stancolására, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Szerszámgépek fémek alakítására - alkatrészek és tartozékok, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Szerszámgépek fémek stancolására, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Szerszámgépek fémek alakítására - alkatrészek és tartozékok, és Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Krefeld, Németország.

  6. DONERA

    Németország

    A DONERA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Bergheim, Németország.

  7. OX-GALLSTONE GMBH

    Németország

    A OX-GALLSTONE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Hangszerek és tartozékok, Hangszerek - tartozékok, Irodai szükségletek, Írószerek és papíráruk, Hangszerek és tartozékok, Hangszerek - tartozékok, és Irodai szükségletek. Székhelye Bonn, Németország.

  8. KESEF SCHMUCK GMBH

    Németország

    A KESEF SCHMUCK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Arany- és ezüstműves munkák, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Arany- és ezüstműves munkák. Székhelye Rietberg, Németország.

  9. DIE UHRENWERKSTATT DUBBERT

    Németország

    A DIE UHRENWERKSTATT DUBBERT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Lemgo, Németország.

  10. BACATUS DIE PERLERIE CLAUDIA OKKEN

    Németország

    A BACATUS DIE PERLERIE CLAUDIA OKKEN, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Arany. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homokfúvás, acélok és fémek, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Üveg, ipari célokra, Import-export - üveg, Homokfúvás, acélok és fémek, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Üveg, ipari célokra, és Import-export - üveg. Székhelye Bonn, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

  • Csak kapcsolódó beszállítók
  • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
  • 100% ingyenes