• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • импорт-экспорт свежих продуктов - перевозка

A keresés eredménye

Импорт-экспорт свежих продуктов - перевозка

Gyümölcsök és zöldségek - import / export
  1. ORTHODOXOS & MISOS LTD

    Ciprus

    A ORTHODOXOS & MISOS LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gyümölcsök és zöldségek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is импорт-экспорт свежих продуктов - перевозка, packaged potatoes, onions, és Fresh fruits and vegetables. Székhelye Larnaca, Ciprus.

  2. SF BUSINESS TRADING LLC

    Üzbegisztán

    A SF BUSINESS TRADING LLC, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gyümölcsök és zöldségek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is импорт-экспорт свежих продуктов - перевозка, és Fresh fruits and vegetables. Székhelye Tashkent, Üzbegisztán.

  3. HEAVENLY FRUITS

    Egyesült Királyság

    A HEAVENLY FRUITS, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Gyümölcsök és zöldségek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is импорт-экспорт свежих продуктов - перевозка. Székhelye London, Egyesült Királyság.

  4. BAHAR ITH. IHR. VE PAZ. LTD. ŞTI.

    Törökország

    A BAHAR ITH. IHR. VE PAZ. LTD. ŞTI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcsök és zöldségek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is импорт-экспорт свежих продуктов - перевозка, és packaging for foods. Székhelye Mersin, Törökország.

  5. ARVITA

    Szerbia

    A ARVITA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gyümölcsök és zöldségek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is импорт-экспорт свежих продуктов - перевозка. Székhelye Arandjelovac, Szerbia.

Szűrök

A keresés eredménye

Импорт-экспорт свежих продуктов - перевозка

Találatok száma

5 Vállalat