CASEIFICIO VALD'ORCIA

Olaszország

Office Building Outline icon Szolgáltató

CASEIFICIO VALD'ORCIA
Web icon

A termékkatalógus áttekintése

Italiano Lásd a 50 teméket

The production of Cacio di Pienza is an age-old tradition that's been handed down from generation to generation. The milk producers have come together to form the Cooperativa di Cotignano, maintaining and using the traditional processing method: the supply of milk with characteristic aromas from the typical herbs of the Val d'Orcia meadows, refined maturing techniques and, above all, painstaking attention to the quality of the cheese.

Dokumentumok

Domain icon Szolgáltató

CASEIFICIO VALD'ORCIA

VIA DELL' ORCIA 15

53040 Radicofani - Olaszország

HÉA-szám
Kapcsolat

Céginformációk

Kulcsszámok

  • Dolgozói létszám
    11 – 50

Szervezeti felépítés

  • Vállalat természete
    Társaság székhelye – Anyavállalat
  • Fő tevékenység
    Szolgáltató

Kereskedelmi információk

Vonzáskörzetek

  • Check Circle Outline icon Nemzetközi

A CASEIFICIO VALD'ORCIA tevékenységei

  • Sajt
  • fresh cheeses
  • pienza pecorino cheese
  • sardinian pecorino cheese
  • hard cheeses
  • sheep's milk cheeses
  • milk
  • smoked cheeses
  • petit fromage
  • goats' cheeses