Cacio di Pienza's production is a tradition with very ancient origins passed on from one generation to the next. Milk producers came together to form the Cooperativa di Cotignano, using and keeping traditional processing methods: milk supplies, including the characteristic aromas from typical herbs from the Val d'Orcia meadows, maturing techniques and above all particular care paid to the quality of cheeses.

tevékenység

A vállalathoz kapcsolódó kulcsszavak

Sajt /  marzolino cheese /  pienza pecorino cheese /  sheep's milk ricotta /  tuscan sheep's cheese /  semi-mature sheep's cheese /  mature sheep's cheese /  ricotta cheese /  peppered sheep's cheese /  dry sheep's cheese / 

A vállalat által elhelyezett képek

Bővebb információ

Szervezeti felépítés

  • Vállalat természete
    Társaság székhelye, Anyavállalat
  • Fő tevékenység
    Gyártó/ Termelő

Piactér és kapcsolat

  • Vonzáskörzetek
    Regionális  -  Országos  -  Európai  -  Nemzetközi

Kapcsolat a vállalattal

Üzenet küldése
  • Max. 500 karakter

  • Az Ön adatai
  • Elfogadom az EUROPAGES  általános szerződési feltételeit és  adatvédelmi irányelveit

  • Kattintson a megtekintéshez