LAMMERS TRIÓDA MOTOR KFT.

Magyarország

Warehouse icon Nagykereskedő

LAMMERS TRIÓDA MOTOR KFT.
Web icon

A termékkatalógus áttekintése

Magyarország

A Lammers 1TZ9 sorozatából elérhetőek IE3 energiahatékonyságú villanymotorok. Gyors szállítási határidővel tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket a magyarországi és németországi raktárkészletünkből. Az IE3-as Lammers 1TZ sorozat 2,4,6 és 8 pólusú kivitelben, 0,75kW-500kW teljesítménytartományban elérhetőek, alumínium és vasöntvényházas kivitelben egyaránt. Az alapkiviteleken kívül lehetőség van opciókkal is rendelni ezen villynamotorokat. Ilyen elérhető opciók, a teljeség igénye nélkül: fékes kivitel kényszerszellőzéssel szerelt kivitel magasabb IP védettségű kivitel speciális csapággyal szerelt kivitel (pl. frekvenciaváltós alkalmazásnál [igény esetén] szigetelt csapággyal szerelve) igény szerinti RAL színnel, vagy speciális bevonattal is rendelhetőek enkóderre szerelve stb...

Árajánlat kérése

Magyarország

A Siemens AG villanymotorjai a következő tulajdonságokkal rendelkeznek: környezetbarát kivitel, kis energiafelhasználás, nagy hatásfok univerzális alkalmazási lehetőség, IP55-ös védettség (igény szerint védettség IP66-ig) kapocsház elhelyezése lehetséges a motor mindkét oldalán is hosszú élettartam, kiváló megbízhatóság, túlterhelhetőség F szigetelési osztály A Siemens motorokat neves gyártók minőségi csapágyaival szerelik. Az 1LE sorozat elérhető alumínium és öntöttvasházas kivitelben is. A energiahatékonyságot szabályozó EU-s szabványoknak megfelelően IE1, IE2 és IE3 motorok is rendelhetőek, a rendelet kiírásainak megfelelően.

Árajánlat kérése

Magyarország

Egyszerűen kapcsolja be az Optidrive E3 készüléket és üzemel, precíz motorvezérlés és energiatakarékosság a gyári beállításokkal. Érzékelő nélküli vektorvezérlés minden motortípushoz. Az IE2, IE3 és IE4 motorok pontos és megbízható vezérlése: Indukciós Motorok (IM) Permanens Mágneses Motorok (PM) Kefenélküli DC motorok (BLDC) Szinkron reluktancia motorok (SynRM) Egyszerű üzembe helyezés: 14 paraméteres alapbeállítás. A legtöbb alkalmazáshoz megfelelő alapértelmezett beállítások. Sorkapcsos csatlakozás az egyszerű vezetékezéshez. Intuitív billentyűzetvezérlés Pontos digitális vezérlés egy gombnyomással. Alkalmazás makrók: Váltás az ipari, a szivattyú és a ventilátor üzemmód között, hogy optimalizálja az Optidrive E3 az alkalmazáshoz. Belső C1-es EMC szűrő Minden egyes Optidrive E3 belső szűrője költségeket és időt takarít meg a telepítésnél C1 kategóriájú zavarszűrő megfelelően az EN61800-3:2004 szabványnak

Árajánlat kérése

Magyarország

NZ2000 - Minden ipari alkalmazáshoz megfelelő sokoldalú frekvenciaváltó vektorkontrollal (55kW-ig raktárról) Tulajdonságok: -V/f + VC karakterisztika, -Kezelő potméterrel, -Beépített PID, -RS485 (MODBUS-RTU), Felhasználási területek: szállítópálya, ventilátor, szivattyú, stb.

Árajánlat kérése

Villamos motorok, hajtóművek, frekvenciaváltók és tengelykapcsolók forgalmazásával foglalkozunk. Kizárólagos képviselete vagyunk a Lammers, RAEL és Venanzetti villanymotor gyártóknak, valamint a Varvel hajtómű gyárnak. A Varvel hajtóműveket raktárról tudjuk szerelni a vevői igényeknek megfelelően. Forgalmazzuk és raktárazzuk továbbá a Siemens, Flender, KEB, SITI termékeit. (Villanymotorokat, hajtóműveket, tengelykapcsolókat, frekvenciaváltókat, etc.) ISO9001 minősítés mellett ATEX minősítési bizonyítvánnyal rendelkezünk, így nem csak robbanásbiztos motorokat kínálunk raktárról, de igény szerint ATEX bizonylattal ellátott motorokat is tudunk javítani, bizonylattal ellátni. Jelenleg 600 raklapnyi helyi készlet áll rendelkezésünkre, emellett anyavállalatunk németországi raktárában található, több mint 50.000 darab villanymotorból álló készletre is támaszkodhatunk. Ezáltal biztosítani tudjuk partnereink számára a lehető leggyorsabb kiszolgálást.

Domain icon Nagykereskedő

LAMMERS TRIÓDA MOTOR KFT.

Szilas utca 12

2142 Nagytarcsa - Magyarország

HÉA-szám
Kapcsolat

Céginformációk

Kulcsszámok

  • Dolgozói létszám
    11 – 50

Szervezeti felépítés

  • Fő tevékenység
    Nagykereskedő

A LAMMERS TRIÓDA MOTOR KFT. tevékenységei

  • Villamos motorok és alkatrészek
  • Mechanikus hajtóművek és alkatrészek
  • Tengelykapcsolók
  • Villamos motorok
  • Frekvenciaváltók
Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

  • Csak kapcsolódó beszállítók
  • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
  • 100% ingyenes