Kakaóvaj csokoládégyártáshoz

Leírás

A kakaóvaj a kakaólikőr (vagy kakaómassza) nagyon nagy nyomáson történő sajtolásának eredménye. Miután a kakaóvajat folyékony állapotban összegyűjtöttük, 25 kg-os kartondobozokba csomagoljuk és lehűtjük, hogy elszállíthassuk ügyfeleinknek. A kakaóvaj 270C hőmérsékleten szilárd marad, de 27,70C-on kezd el olvadni, és 350C-on teljesen elolvad. Amikor a kakaólikőrt préselik, a kakaóvaj először természetes állapotában kerül ki, megtartva a kakaó teljes ízét. További eljárást végeznek a szagtalanított kakaóvaj kinyerése érdekében, hogy az a csokoládé illatának és ízének befolyásolása nélkül felhasználható legyen a csokoládégyártásban. A kakaóvajat önmagában vagy kakaólikőrrel keverve használják csokoládé készítéséhez. Az élelmiszeripari felhasználáson kívül a kakaóvajat antioxidáns tulajdonságai és kenőanyag jellege miatt gyógyszeripari és kozmetikai termékekben is használják.

A termék teljes verziója elérhető EN nyelven.
  • Kakaó és csokoládé
  • Csokoládé gyártása
  • Kakaóvaj
  • kakaóvaj a kozmetikumokban

Domain icon Nagykereskedő

52370 Kaunas - Litvánia

Kapcsolat